luboš72 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 nebude... na ruce subjektivne stejne jako (moje) 42 mm Archimede Pilot Chrono... No práve že nie, Kibi, lebo ja mám ruku menšiu ako ty, ja som proste menšia kubatúra.
luboš72 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 jeste doplnim, ze 42 mm jsou pro me na spodnim okraji nositelnosti... no a u mňa je to maximum
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Já v úterý vyrazím v Olomouci na drancování antikvariátů a bazarů a uvidím s čím přijdu
giptrick Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Já nejsem náročný. Chtěl bych po pár počátečních hodinkách nějaké Monstra a potom něco dalšího z východní produkce. Světlé Strely se mi líbí víc než moc. To bude snad můj další krok!
knihomol Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 U mě buď Minerva Pythagore, Nomos Orion Rose Gold nebo pokud bude dost grošů IWC Portofino Automatic.
Pietro103 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Aj ja uvažujem o Steinhart Nav B chrono II, len sa bojím , že 44 mm bude veľa. P.S.Keď ich budeš mať, tak sa ozvi, urobíme "východniarske stretko" Konečne niekto s KE Tiež uvažujem o nejakom chrone a zatiaľ mám vo výhľade Steinharty Nav B chrono. Pokiaľ by už na Východe boli tie Steinharty Nav B chrono, rad si ch prídem z PP pozrieť aj do KE
Well Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 V hledáčku mám Nomos Tangente Date, ale spíš to dopadne, že to ještě letos nedopadne.
spiderer Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Tak zmena planu, asi budu potrebovat nejaky Breitlingy s jejich vlastnim B-01 kalibrem To jestli to bude jeste letost, zatim netusim
cortes1990 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 hmm..... fájn konecne niekto z KE co trpi chronomagormaniou ..... stretko je dobry napad celkom ma zaujima pocet priaznivcov z východu a hlavne zapästia
Jaem Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 hmm..... fájn konecne niekto z KE co trpi chronomagormaniou ..... stretko je dobry napad celkom ma zaujima pocet priaznivcov z východu a hlavne zapästia Jak konecne? Ja tu strasim uz dlhsie
Arthur N. Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 u Kubsona objednaný Archimede Pilot H, tak si udělám k narozkám radost:)
Andreas.ks Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 V hledáčku mám Nomos Tangente Date, ale spíš to dopadne, že to ještě letos nedopadne. Taky k tomu spěji...
luboš72 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Jak konecne? Ja tu strasim uz dlhsie To hovoríš až teraz... Tak si to daj do popisu.
vlasta Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Trochu inspirace pro letošní rok.. Klik.
Gilius Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Tak já už (snad ) nic...teď mám jedny na cestě.....žádné G-čka...žádné digitálky.......a potom,pokud mne nepodaruje někdo z rodiny.....UTRUM.
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Tak já už (snad ) nic...teď mám jedny na cestě.....žádné G-čka...žádné digitálky.......a potom,pokud mne nepodaruje někdo z rodiny.....UTRUM. Ty sam jsi taky clen rodiny... tak jakypak utrum. Ja co si nedam sam to nemam. Jen si prijit s tim spravnym duvodem bejva fuska... a vysetrit na to prachy:-( Tak proste tejden bude jako menu bramborovej gulas a basta! Co by za nej deti v Africe dali! Ja neplanuju letos nic, ono se neco casem naplanuje samo, nezavisle na moji vuli.
Gilius Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Ty sam jsi taky clen rodiny... tak jakypak utrum. Ja co si nedam sam to nemam. však já se podaroval
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 však já se podaroval Alles in Ornung Aber noch einmal. Nebo cesky - tak to ma byt,tak je to spravne, jen tak dal...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 (upraveno) Trošku jsem přehodnotil plány - v horizontu 5let chci něco super extra exkluzivního k obleku ve zlatě. Teď tak přemýšlím, že bych si koupil něco s budíkem... Naštěstí závazek o příspěvku na dobročinné účely jsem uzavřel jen na rok 2008, nebo alespoň doufám Protože mám neblahé tušení, že nakoupím víc jak dvoje časy tento rok... Upraveno 1. března 2009 uživatelem Tada
notabene Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Odesláno 3. března 2009 Určitě Arcadie, jen nevím jestli s modřené ručky, nebo růžové zlato. Snad je bude mít kubson skladem alespoň jedny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se