Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
nebude... na ruce subjektivne stejne jako (moje) 42 mm Archimede Pilot Chrono... :)

No práve že nie, Kibi, lebo ja mám ruku menšiu ako ty, ja som proste menšia kubatúra.

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Já v úterý vyrazím v Olomouci na drancování antikvariátů a bazarů a uvidím s čím přijdu :D

Odesláno

Já nejsem náročný. Chtěl bych po pár počátečních hodinkách nějaké Monstra a potom něco dalšího z východní produkce. Světlé Strely se mi líbí víc než moc. To bude snad můj další krok!

Odesláno
Aj ja uvažujem o Steinhart Nav B chrono II, len sa bojím , že 44 mm bude veľa.

P.S.Keď ich budeš mať, tak sa ozvi, urobíme "východniarske stretko" :thumbsup_anim:

Konečne niekto s KE

Tiež uvažujem o nejakom chrone a zatiaľ mám vo výhľade Steinharty Nav B chrono. Pokiaľ by už na Východe boli tie Steinharty Nav B chrono, rad si ch prídem z PP pozrieť aj do KE :rolleyes:

Odesláno

V hledáčku mám Nomos Tangente Date, ale spíš to dopadne, že to ještě letos nedopadne.

post-1861-1234786225.jpg

Odesláno
hmm..... fájn konecne niekto z KE co trpi chronomagormaniou ..... stretko je dobry napad celkom ma zaujima pocet priaznivcov z východu a hlavne zapästia

Jak konecne? Ja tu strasim uz dlhsie :D

• po 2 týdnech...
Odesláno
Tak já už (snad ) nic...teď mám jedny na cestě.....žádné G-čka...žádné digitálky.......a potom,pokud mne nepodaruje někdo z rodiny.....UTRUM.

Ty sam jsi taky clen rodiny... tak jakypak utrum. Ja co si nedam sam to nemam. Jen si prijit s tim spravnym duvodem bejva fuska... a vysetrit na to prachy:-(

Tak proste tejden bude jako menu bramborovej gulas a basta! Co by za nej deti v Africe dali! Ja neplanuju letos nic, ono se neco casem naplanuje samo, nezavisle na moji vuli.

Odesláno
však já se podaroval :)

Alles in Ornung :thumbsup_anim: Aber noch einmal.

Nebo cesky - tak to ma byt,tak je to spravne, jen tak dal...

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Trošku jsem přehodnotil plány - v horizontu 5let chci něco super extra exkluzivního k obleku ve zlatě.

Teď tak přemýšlím, že bych si koupil něco s budíkem...

Naštěstí závazek o příspěvku na dobročinné účely jsem uzavřel jen na rok 2008, nebo alespoň doufám :D Protože mám neblahé tušení, že nakoupím víc jak dvoje časy tento rok...

Upraveno uživatelem Tada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...