Přejít na obsah

První Béčka

Doporučené příspěvky

Odesláno

Well well well.

Jabko už je asi dospělý, cca před rokem jsem si uvědomil, že potřebuju posílit ten Y chromozom, a od tý doby koukám po Breitlích.

A pochopitelně jsem se zasekl. Víte jak dokonalý by byly Seawolfy, kdyby měly sekundovku se šipkou místo toho škaredýho čtverečku? Colty s lunetou Avengerů? Bandit v modrý?

Prostě jsem se zamotal jak nudle v bandasce a procházení místní galerie je už frustrující. Co pomohlo vám? Smíření se s kompromisem?

Odesláno

Co takový ideální tikadla mají mít… modrou barvu, šipku na sekundovce, hezky rozvrhnutý subcifry nebo vůbec žádný, indexy spíš hranatý, lunetu s číslováním po čtvrtkách a ciferník se strukturou a průměr 44.

Baj voko mi z toho zatím lezou nejlíp A13388, A13340, A13371, A17331. A žongluju mezi nima

Odesláno
v sekci Superocean nic?

A13340 Aeromarine je skoro pinktlich, má i kotvičku, ale chybí šipka na sekundovce

Je to se mnou špatný, nejraději bych vzal Avengery, dal jim gramofon, sekundovku Galactic a hranatý indexy Seawolf II
Odesláno

A13340 Aeromarine je co za verzi? Mám klasický A13340 Chrono SuperOcean s bílým číselníkem a modrýmu subciframa a jsem naprosto spokojenej. Akorát bacha, nemaj 44mm ale 42mm;)

Odesláno
A13340 Aeromarine je co za verzi? Mám klasický A13340 Chrono SuperOcean s bílým číselníkem a modrýmu subciframa a jsem naprosto spokojenej. Akorát bacha, nemaj 44mm ale 42mm;)

Moje chyba, někdo to měl napsaný v inzerátu na Chrono24 u SO chrono II a já to jako jelito opsal. Jsou moc krásný, ale ta šipka, to je dealbreaker…
Odesláno

a čo tieto A32398101C1A1 ? Naživo som ich síce ešte nevidel ale vyzerajú :speak_cool: a ten tah je :wub:

Odesláno
před 23 hodinami, Zlý Jabko napsal:

Ty jsou moc hezký, ale luneta není to pravý ořechový. A sice je to drobnost, ale logo je logo

Jsem hroznej, díky za tip.

Asi si to ešte treba premyslieť čo vlastne chceš lebo mám pociť že to v Breitlingu ešte nevyrobili 🤷‍♂️

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...