mrazek.jakub Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Odesláno 20. června 2023 @Hodinář Ja ty Tsuyosy mam teda bez hackingu, takze u nich nevim. Ale ostatni hodinky co mam, tak hacking maji a natahnout jen korunkou jdou normalne. Treba za 6 zatoceni uz se rozbehnou.
shewcza Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Odkud jsi? Jestli někde poblíž, tak Ti to klidně odloupnu. Pod kyklopem mohou zůstat pouze zbytky lepidla, ale jde to dobře dolů.
Hodinář Odesláno 21. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2023 před 4 hodinami, shewcza napsal: Odkud jsi? Jestli někde poblíž, tak Ti to klidně odloupnu. Pod kyklopem mohou zůstat pouze zbytky lepidla, ale jde to dobře dolů. Jsem z Brna. Odkud jsi Ty?
Hodinář Odesláno 21. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2023 (upraveno) před 12 hodinami, mrazek.jakub napsal: @Hodinář Ja ty Tsuyosy mam teda bez hackingu, takze u nich nevim. Ale ostatni hodinky co mam, tak hacking maji a natahnout jen korunkou jdou normalne. Treba za 6 zatoceni uz se rozbehnou. A jakým směrem točíš? Od sebe nebo k sobě? Já točím od sebe, jakoby dopředu a nic. Tak možná točím špatně. EDIT: Asi jsem točil na špatnou stranu (respektive jsem točil od sebe, a možná se má točit k sobě, směrem když chceš přehodit datum), nevím jestli to na to má vlív? Ale teď jsem natahoval tím směrem k sobě a šlo to volně a až po chvilce jsem začal cítít odpor. Upraveno 21. června 2023 uživatelem Hodinář
Delapancha Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Já si předobjednal ty v odkazu níže, modré, v Helveti a čekám. Tuším že se datum posunulo už na září, původně to byl ještě srpen, jestli si správně vybavuji. https://www.helveti.cz/citizen-tsuyosa-automatic-nj0151-88l
Harwey Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 daj si skontrolovat ci je rovno nalepeny kyklop
Pozorovatel Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 Točit by jsi měl po směru hodinových ručiček. Mě se hned rozjedou všechny strojky (mám i jeden bez hackingu).
Lennousek Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 před 15 hodinami, Hodinář napsal: Ahoj Leni, potřeboval bych od Tebe radu, nebo od kohokoliv jiného kdo má zkušenosti. Mám je od soboty, nejsem zvyklý na automaty, tak se stane, že se mi zastaví. Natahuju je přes korunku, otočím třeba 20x ale nerozběhnou se sami od sebe, vždy až když je dám na ruku tak pohybem se rozjedou. Řešil jsem to s hodinářem a říkal mi, že to je normální, že to mám natáhnout a pak s nimi zatřepat aby dostaly impulz, že to není vada. Máš nebo máte to někdo taky tak? Mám verzi s hackingem. Nemám s automaty zkušenosti, tak se chci radši zeptat ještě někoho, kdo ty hodinky přímo má. Mám ty bez hackingu, normálně šroubuju korunku cca 20-30x po směru hodinových ručiček a rozběhnou se.
Hodinář Odesláno 21. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2023 před 1 hodinou, Lennousek napsal: Mám ty bez hackingu, normálně šroubuju korunku cca 20-30x po směru hodinových ručiček a rozběhnou se. Jasný, takže točíš korunkou jakoby směrem ke 12 hodině Trochu mě to mate, protože třeba u PRCéček, když chci nastavit čas a chci jít dopředu s minutovou ručičkou, tak točím korunkou normálně směrem ke 12 hodině. Zatímco u těch Citizenů když chci změnit čas a jít s minutovkou dopředu, tak musím točit korunkou směrem k 6 hodině. Ale to bude asi rozdílným strojkem. No asi nechám ty hodinky aby se zastavily a pak to zkusím. Jsem dost opatrný na to, i tak doufám, že jsou blbuvzdorný a nejde to nějak poškodit
mrazek.jakub Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 No urcite tomjde natahnout jen po smeru hodinovych rucicek, myslim, ze kdyz jsi tocil na spatnou stranu, tak by se snad nic stat nemelo. Kazdopadne musis citit jak se to natahuje mechanicky a odpor. A je to i slyset
shewcza Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 @Hodinář jsem ze Svitavska, to není zase úplně daleko. Kdybys jel někdy tímto směrem, tak dej vědět. Já kámošovi z Brna slíbil, že letos uskutečníme pivo, tak jak to domluvíme, tak dám vědět. Pokud už to teda nebudeš mít vyřešený, ale fakt se není čeho bát.
Hodinář Odesláno 21. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2023 před 43 minutami, mrazek.jakub napsal: No urcite tomjde natahnout jen po smeru hodinovych rucicek, myslim, ze kdyz jsi tocil na spatnou stranu, tak by se snad nic stat nemelo. Kazdopadne musis citit jak se to natahuje mechanicky a odpor. A je to i slyset Yes! Ted jsem si to zkoušel s hodinkama u uchu a je to slyšet! Tak snad to bude dobrý, jako zatím se od včerejška nezastavily. Ale možná je nechám zastavit a zkusím je natáhnout aby se samy rozběhly. Třeba se toho bojím a natahuju málo, není tam teda možnost je natáhnout tak moc, že by tam pak něco rupl? Právě vůbec nevím, jak je ten systém natahování blbuvzodornej proti takovým nezkušeným neumětelům jakým jsem zatím já.
mrazek.jakub Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Odesláno 21. června 2023 před 2 hodinami, Hodinář napsal: Yes! Ted jsem si to zkoušel s hodinkama u uchu a je to slyšet! Tak snad to bude dobrý, jako zatím se od včerejška nezastavily. Ale možná je nechám zastavit a zkusím je natáhnout aby se samy rozběhly. Třeba se toho bojím a natahuju málo, není tam teda možnost je natáhnout tak moc, že by tam pak něco rupl? Právě vůbec nevím, jak je ten systém natahování blbuvzodornej proti takovým nezkušeným neumětelům jakým jsem zatím já. Ja jsem se o vikendu bavil s panem v Breitlingu a rikal, ze by ty hodinky nemely jit pretahnout tak, aby se znicily Ale proste kdyz zatocis 15-20x , tak se nic stat nemuze
Pozorovatel Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Odesláno 22. června 2023 Obecně by se automat neměl dát přetáhnout.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se