lemon Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Veľmi sa mi páčia potápky na meshi avšak béčka túto konfiguráciu na SO 42 neponúka a taktiež neponúka ani mesh s mikroreguláciou. Našiel som jediný aftermarket mesh, ktorý je 20-18mm tapered s odnímateľnými článkami a nahodil som ho na origo sponu a funguje to perfektne. Teraz sú SO presne podľa mojích predstáv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlsoun1 Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 Proč,né?Vypadá to zajímavě a nejdůležitější je,že jsi spokojený hlavně,Ty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 @mlsoun1 Diplomaticky řečeno, že je to u té spony na hovno a vypadá to jak pěst na oko, nebo spíš bradavice na nose! S jinou sponou od B by to bylo hratelné, ale tohle je neproporční, jsem měl možná raději napsat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted June 12, 2023 Author Report Share Posted June 12, 2023 Presne takto bradavične to vyzerá aj na origo gume. Tento mesh má tie isté rozmery a silu. Fotka aj skresluje, naživo to je ok. Ale jasné na takú sponu od Formex to nemá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrazek.jakub Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 (edited) @LovecK Ahoj a nejde tam mesh je SOH2 ? Ten tu mikroregulaci myslím má. A případně ta guma ze SOH2 má mikrogeluaci, tak koupit to a přehodit sponu? I když ta je vlastně asi stejná, pardon Edited June 12, 2023 by mrazek.jakub Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted June 12, 2023 Author Report Share Posted June 12, 2023 Breitling nerobí mesh na 20mm. A na mesh dáva len “nechtovú sponu”. Túto s mikroreguláciou dáva len na gumu a nový oceľový náramok. Tak som použil túto sponu z gumy na aftermarket mesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondazz Posted June 12, 2023 Report Share Posted June 12, 2023 kvituju zkoušení kombinací! ale ta čudlíková spona mi k tomu nesedí. starší fota jen pro inspiraci: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted June 12, 2023 Author Report Share Posted June 12, 2023 Tiež dobré. Mesh je veru parádny na všetkých SO. Spona není síce dizajnový vrchol ale to pohodlie za to stojí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viabada Posted March 6, 2024 Report Share Posted March 6, 2024 Není to špatné, ale na gumě je to lepší. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts