NIGHTinGALE Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Jo a ktej krabičce- co něco na tenhle způsob: jednoduchá papírová,vytištěný logo Chronomag +třeba nápis Chronomag l.e. Já bych chtěl, aby to bylo zabaleno v letecké bundě, protože přes její rukáv budu muset hodinky nosit, jestli se nakonec odhlasuje ta kravská sedmačtyřicítka.
Friedrich Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Takhle vypadala orig. krabice. Takhle vypadá Tornado na Stowách.
Onisan Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Trošku si do vás krabicářů dloubnu Sakra, není to jedno? Já ty krabice někam pak zahazuju... Někde se to válí a já jsem pak akorát naštvanej... nejlepší krabice byla u Laco .l.e. ... obyčejná papírová krabice, ale je mi to ve výsledku jedno... Stejně zase bude ležet někde ve sklepě
HB63 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Já bych chtěl, aby to bylo zabaleno v letecké bundě, protože přes její rukáv budu muset hodinky nosit, jestli se nakonec odhlasuje ta kravská sedmačtyřicítka. Souhlas.Ty hodinky chci taky aspoň občas nosit a ne je mít jenom že je mám za každou cenu,protože je to limitka.
Onisan Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Dá se nosit obojí.... neboj a já si myslím, že to vyjde tak na dvě limitky Jedna holčičí, jedna klučičí... Ale vážně: Jinak to asi nedopadne, protože to vychází tak o jeden, dva hlasy pro 44, což je málo. jak jsem už napsal, pokud by to šlo do 44 mm tak si koupím Aristo. Ten má stejnou grafiku, stejný rozměr a stejný kalibr 2801
HB63 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Proti dvěma sériím vůbec nic nemám,naopak.Docela jsem zvědav kdo si pořídí obojí . Asi to bude nezbytné,aby jsme se tady nepoprali. Jenom co na to Kubson.
Onisan Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Proti dvěma sériím vůbec nic nemám,naopak.Docela jsem zvědav kdo si pořídí obojí . Asi to bude nezbytné,aby jsme se tady nepoprali. Jenom co na to Kubson. Všechno je jen otázkou peněz... (Což jste mi sice pěkně nakopali prdel ve vláknu o tom kolik potřebujete prachů, ale ve vlákně jaké hodinky plánujete to pak už je vidět víc.... všechno v té materiální hladině ve které se promítají i hodinky)...
Gorg Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Takhle vypadala orig. krabice. Tak tahle fotka b-uhr od IWC v originál krabici me uplne dostala...jako najit tohle na chalupe na pude za tramem takhle zabaleny...jen natahnout slyset tikot po 60 letech...zacal bych verit na vsechny ty, co na vanoce detem nosi darky ...ja vim a pak jsem se probudil... ....ale proste tu strohost tech genilanich B-uhr ta stroha krabice s cistym pomackanym balicakem dokonale vyhrotila do extremu...az jsem se zasnil...a snim dal
Gorg Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 off topic...tuhle limitku moc nesleduji, ale dovolim si poznamku... pokud se drzi puvodniho vzoru vcetne sipky na 12, nazloutlych indexu, vintage remene a velikosti tech nositelych 47...tak tohle by si zalouzilo zabalit do vintage look krabice jako tyhle iwcka.... Nevim, mozna by to toho staromilskyho ducha proste dostalo....
Churchill Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Ten řemen mám na svých 44mm taky. Steinhart mi ho dodal bez bližší specifikace při požadavku na prodlouženou variantu. Nicméně, proč tam nedat Di Model Tornado. Třeba nám Kubson udělá cenu, při 20 kusech... Di-Modell-Tornado .... mám na Steinech 47mm už dost dlouho a můžu jedině doporučit!! Jiný už nepoužívám, takže se mi doma válí 3 Stein řemeny
Gorg Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Omlouvam se, pokud plevelim (eventuelne zadam Onione vymaz) jsem dnes liny procitat a hledat ...nekde se tady resila velikost a bylo receno, ze na mensim prumeru hrozi spatna citelnost a celkovy nesoulad.... ..treba by mohla pomoci tahle fotka.... Zdroj: http://www.relojes-especiales.com/foros/showthread.php?t=24967
Onisan Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 a já jen dodám že jde o průměry 55 a 42 mm a tento druh číselníku je stále ještě čítelnější než Langeho... a navíc má ta 42 od Laco větší průměr číselníku než steinhartí 44
spiderer Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 a já jen dodám že jde o průměry 55 a 42 mm a tento druh číselníku je stále ještě čítelnější než Langeho... a navíc má ta 42 od Laco větší průměr číselníku než steinhartí 44 Tech 42mm vypada naprosto bezproblemove Je fakt ze to trosku rozhasila ta mimostredka, ale jinak no problemo.. Langeho cifernik je plnej podobne takze (i podle dodanych obrazku od Huga) nebude problem u velikosti 44mm.. Pokud by vsichni kteri hlasovali do limitky sli, tak by asi nebyl problem udelat obe velikosti.. Ja jsem porad pouze pro 44mm, presne jak psal NiG, kombinezu kvuli hodinkam nosit nezacnu a limitka se pro me nerovna nesmyslne velke hodinky
NIGHTinGALE Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Já teď čekám na jednu přestavbu kapsáčů na náramkové hodinky. A průměr by měl uspokojit i megalomanského Oniona. 51mm. Holt do menšího pouzdra ten IWC strojek dát nešel. Na 99% je nosit nebudu, ale třeba zjistím, že platí "size does matter" a pak si objednám tyhle beobachtí sedmačtyřicítky.
Gorg Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Já teď čekám na jednu přestavbu kapsáčů na náramkové hodinky. A průměr by měl uspokojit i megalomanského Oniona. 51mm. Holt do menšího pouzdra ten IWC strojek dát nešel. Na 99% je nosit nebudu, ale třeba zjistím, že platí "size does matter" a pak si objednám tyhle beobachtí sedmačtyřicítky. Nemas fotku tech jeste nepredelanych? Docela by me zajimalo jake jsi zvolil a proc ta prestavba? Pripadne diky.
NIGHTinGALE Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Nemas fotku tech jeste nepredelanych? Docela by me zajimalo jake jsi zvolil a proc ta prestavba? Pripadne diky. Nemám. Já si chci koupit už hotovej kousek. Firma dodá pouzdro, ciferník i strojek. Jestli to klapne, tak se během 14 dnů pochlubím A pokud se do té doby nedořeší tahle naše limitka, tak možná ještě přehodnotím svůj názor na těch 47mm. Zatím jsem ale hlasoval pro 44mm.
bandicoot Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Chápu, že hezky zabalená limitka je fajn, ale stejně jí snad budete nosit na ruce ne? Kdybych ve štajnhartí limitkové krabici neskladoval nově speedmastery, tak by pořád ležela mezi bordelem ve skříni.
here Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Tady ještě není schválená velikost pouzdra a v Číně se už dělá kopie. http://cgi.ebay.com/Swiss-17-J-46mm-Big-Pi...1742.m153.l1262
spiderer Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Tady ještě není schválená velikost pouzdra a v Číně se už dělá kopie. Ale namisto uhlu maji hodiny takze konkurovat nam nemuzou EDIT: A jak tak vidim to zeleny sviceni v noci, prijde mi to k nim dost hrozny, da se udelat aby byl nater do zluta a sviceni taky?
Frantik Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Jsem teda zvedav, kolik z tech 34 lidi, kteri hlasovali, nakonec uskutecni nakup. Nicmene jake je tedy resume?!?!? Jedeme 2 limitky?!?!? Kubson je s tim smireny? Budou se poptavat 2 kalkulace?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.