Hugo14 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Onione, pravděpodobně přijdu. Vezmu svoje 44 s mimostředným unitasem.
Arthur N. Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Var.B, cibul.korunka docela jsem zvědav na tu cenu kterou nám Kubson sdělí nebo spíše:(
Hugo14 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Řekněte mi, pro variantu B se rozhodujete z jakého důvodu - větší středová kružnice nebo kvůli hodinovým indexům přetaženým dovnitř?
Radek Hulán Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Naprosto laický dotaz - pokud bych měl o finální podobu těchto hodinek zájem, na koho se mám obrátit? Nebo je to omezené na dlouhodobě aktivní členy s X příspěvky? Děkuji.
Onisan Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 žádné omezení není... pokud se to dotáhne do konce tak se udělá seznam zájemců, ty zřejmě pošlou nějakou zálohu (asi) a pak se to objedná... nikdo není vyloučen z možnosti si je pořídit.
Frantik Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 žádné omezení není... pokud se to dotáhne do konce tak se udělá seznam zájemců, ty zřejmě pošlou nějakou zálohu (asi) a pak se to objedná... nikdo není vyloučen z možnosti si je pořídit. Ani ti, kteří te nenavidi, protoze mas IWC BP a kteri povazuji Primky za nejlepsi hodinky?!?!?!?
kejklik Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Řekněte mi, pro variantu B se rozhodujete z jakého důvodu - větší středová kružnice nebo kvůli hodinovým indexům přetaženým dovnitř? větší středová kružnice, v reálu bych bez brejlí už neviděl hodinovou ručku.
Onisan Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Moje ego je velice pružné Ja pindal jen tak, protoze uz je v podstate odhlasovano a protoze je trochu "casu pred startem dalsiho náletu" k malému poplku no, já si také myslím... ale kdyby náhodou ne, tak máš u mně jedno pivo
Onisan Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 větší středová kružnice, v reálu bych bez brejlí už neviděl hodinovou ručku. a nepořešila by to varianta A s větší středovou kružnicí a větší hodinovou ručkou?
Onisan Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 jojo.. zatím to vypadá na Ačko.. ale možná, že ti co hlasovali pro A by také nebyly pro větší půměr úhlové kružnice a větší hodinovou ručku...Mně na B vyloženě vadí ty "přečuhující" indexy... nebýt těchto indexů bych byl pro B
Apep Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Překrývající indexy se mi taky moc nezdají, tak bych hlasoval pro vzor A; zvětšil bych hodinovou ručičku ... Editace: Vymazání včerejšího balastu nesouvisejícího s tématem vlákna.
Hugo14 Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Takže jsem doplnil variantu C. Výběr je tedy následující: A) Normální hodinové indexy, menší hodinová kružnice Protažné hodinové indexy, větší hodinová kružnice A) Normální hodinové indexy, větší hodinová kružnice Rovnou říkám, že se mi zdá, že u A a C trochu divně plave trojúhelník s tečkami a budeme to muset řešit. Pro aktuální výběr na to tedy prosím neberte ohled.
Jaem Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Mohol by byt "trojuholnik s bodkami" posunuty vyssie, namiesto ciarky na 12ke? S tou ciarkou nad a pod tym trojuholnikom to totiz vyzera ako piktogram zeny na dverach WC...
jfidler Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Takže jsem doplnil variantu C. Výběr je tedy následující: A) Normální hodinové indexy, menší hodinová kružnice Protažné hodinové indexy, větší hodinová kružnice A) Normální hodinové indexy, větší hodinová kružnice Rovnou říkám, že se mi zdá, že u A a C trochu divně plave trojúhelník s tečkami a budeme to muset řešit. Pro aktuální výběr na to tedy prosím neberte ohled. Šmarjá, to vypadá jak ty obrázky "najděte pět rozdílů". Vždyť jsou všechny tři stejné... ;o)
NIGHTinGALE Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Céčko. Ale koukáme na velké obrázky, takže je rozdíl mezi A a C znatelný. Na ciferníku o průměru cca. 30 - 35mm (nebo kolik to bude mít) to bude imho vypadat (skoro) stejně. Edit: Hlavně sem, Onione, nepiš, že děláme malé hodinky. Že na chlapské velikosti nad 47mm by to vyniklo více. Bych ti musel (chca nechca) dát za pravdu
Arthur N. Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 varianta C je moc hezká, větší hodinovka a nepřečnívající čárky na minutách.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.