Přejít na obsah

Steinhart Chronomag l.e. No.III.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 325
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Var.B, cibul.korunka

docela jsem zvědav na tu cenu kterou nám Kubson sdělí:) nebo spíše:(

Odesláno

žádné omezení není... pokud se to dotáhne do konce tak se udělá seznam zájemců, ty zřejmě pošlou nějakou zálohu (asi) a pak se to objedná... nikdo není vyloučen z možnosti si je pořídit.

Odesláno
žádné omezení není... pokud se to dotáhne do konce tak se udělá seznam zájemců, ty zřejmě pošlou nějakou zálohu (asi) a pak se to objedná... nikdo není vyloučen z možnosti si je pořídit.

Ani ti, kteří te nenavidi, protoze mas IWC BP a kteri povazuji Primky za nejlepsi hodinky?!?!?!? :thumbsup_anim:

Odesláno
Řekněte mi, pro variantu B se rozhodujete z jakého důvodu - větší středová kružnice nebo kvůli hodinovým indexům přetaženým dovnitř?

větší středová kružnice, v reálu bych bez brejlí už neviděl hodinovou ručku.

Odesláno
Moje ego je velice pružné :thumbsup_anim: Ja pindal jen tak, protoze uz je v podstate odhlasovano a protoze je trochu "casu pred startem dalsiho náletu" k malému poplku :thumbsup_anim:

no, já si také myslím... ale kdyby náhodou ne, tak máš u mně jedno pivo :)

Odesláno
větší středová kružnice, v reálu bych bez brejlí už neviděl hodinovou ručku.

a nepořešila by to varianta A s větší středovou kružnicí a větší hodinovou ručkou? :)

Odesláno

jojo.. zatím to vypadá na Ačko.. ale možná, že ti co hlasovali pro A by také nebyly pro větší půměr úhlové kružnice a větší hodinovou ručku...Mně na B vyloženě vadí ty "přečuhující" indexy... nebýt těchto indexů bych byl pro B

Odesláno

Překrývající indexy se mi taky moc nezdají, tak bych hlasoval pro vzor A; zvětšil bych hodinovou ručičku ...

Editace: Vymazání včerejšího balastu nesouvisejícího s tématem vlákna.

Odesláno

Takže jsem doplnil variantu C. Výběr je tedy následující:

A) Normální hodinové indexy, menší hodinová kružnice

B) Protažné hodinové indexy, větší hodinová kružnice

A) Normální hodinové indexy, větší hodinová kružnice

Rovnou říkám, že se mi zdá, že u A a C trochu divně plave trojúhelník s tečkami a budeme to muset řešit. Pro aktuální výběr na to tedy prosím neberte ohled.

post-2426-1231349305.jpg

Odesláno

Mohol by byt "trojuholnik s bodkami" posunuty vyssie, namiesto ciarky na 12ke? S tou ciarkou nad a pod tym trojuholnikom to totiz vyzera ako piktogram zeny na dverach WC...

Odesláno
Takže jsem doplnil variantu C. Výběr je tedy následující:

A) Normální hodinové indexy, menší hodinová kružnice

B) Protažné hodinové indexy, větší hodinová kružnice

A) Normální hodinové indexy, větší hodinová kružnice

Rovnou říkám, že se mi zdá, že u A a C trochu divně plave trojúhelník s tečkami a budeme to muset řešit. Pro aktuální výběr na to tedy prosím neberte ohled.

Šmarjá, to vypadá jak ty obrázky "najděte pět rozdílů". Vždyť jsou všechny tři stejné... ;o)

Odesláno

Céčko.

Ale koukáme na velké obrázky, takže je rozdíl mezi A a C znatelný.

Na ciferníku o průměru cca. 30 - 35mm (nebo kolik to bude mít) to bude imho vypadat (skoro) stejně.

Edit: Hlavně sem, Onione, nepiš, že děláme malé hodinky. Že na chlapské velikosti nad 47mm by to vyniklo více.

Bych ti musel (chca nechca) dát za pravdu :D

Odesláno

varianta C je moc hezká, větší hodinovka a nepřečnívající čárky na minutách.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...