Jump to content

Recommended Posts

Posted

zdravim vsechny.

pro ty z vas, kdo hledate poctiveho hodinare, odbornika ze stare skoly, za vyborne ceny, nabizim tip! nedavno jsem u nej mel stare primky (male tv 1978), casto se zastavovaly a zpozdovaly, provedl kompletni demontaz vc. pruzinoveho kolecka, kontrolu, vycisteni, promazani, cekal jsem jen 14 dni a rekl si o pouhych 800,-. od te doby primky bezi s prehledem 24h (a to maji jeste rezervu) a hlavne bez odchylky!

tak nevahejte!

je to vaz. pan Stanislav Kabáč, tel.č.: 607 305 812

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Standu znám roky osobně, je to původem Orlovák s působištěm v Praze, specializuje se na ruské hodinky, potažmo Primky, ale na chronogafy si ještě netroufá. Jinak super chlap, vždy dobrá domluva a v MS kraji je každou chvíli, takže s na pivko se taky rád zastaví :) 

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted
V 26. 6. 2023 v 20:04, Kid_A napsal:

Diky za info. Jdu ho vyzkouset

V 12. 9. 2023 v 13:44, Biges napsal:

Adresa? Nebo kde je? :)

Ahoj. Nejaka zkusenost? Potreboval bych dat do pucu jedny primky. 

Posted
před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal:

Ahoj. Nejaka zkusenost? Potreboval bych dat do pucu jedny primky. 

Servisoval jsem u pana Kabace dvoje primky, v obou pripadech naprosta spokojenost 👍

Posted
před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal:

Super. To je dobra zprava. Diky za info.

btw. trva to obvykle nejaky cas, ale u primek proste clovek nema kam spechat:)) ceny v podstate symbolicke. fajn borec. 

Posted
V 11. 4. 2024 v 16:14, Kid_A napsal:

btw. trva to obvykle nejaky cas, ale u primek proste clovek nema kam spechat:)) ceny v podstate symbolicke. fajn borec. 

Tak uz je ma ve sve peci. Verim, ze to bude v poho. 👍