petula Posted June 14, 2023 Report Posted June 14, 2023 zdravim vsechny. pro ty z vas, kdo hledate poctiveho hodinare, odbornika ze stare skoly, za vyborne ceny, nabizim tip! nedavno jsem u nej mel stare primky (male tv 1978), casto se zastavovaly a zpozdovaly, provedl kompletni demontaz vc. pruzinoveho kolecka, kontrolu, vycisteni, promazani, cekal jsem jen 14 dni a rekl si o pouhych 800,-. od te doby primky bezi s prehledem 24h (a to maji jeste rezervu) a hlavne bez odchylky! tak nevahejte! je to vaz. pan Stanislav Kabáč, tel.č.: 607 305 812 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
PeterOva Posted July 24, 2023 Report Posted July 24, 2023 Standu znám roky osobně, je to původem Orlovák s působištěm v Praze, specializuje se na ruské hodinky, potažmo Primky, ale na chronogafy si ještě netroufá. Jinak super chlap, vždy dobrá domluva a v MS kraji je každou chvíli, takže s na pivko se taky rád zastaví
Lucky Lucaso Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 V 26. 6. 2023 v 20:04, Kid_A napsal: Diky za info. Jdu ho vyzkouset V 12. 9. 2023 v 13:44, Biges napsal: Adresa? Nebo kde je? Ahoj. Nejaka zkusenost? Potreboval bych dat do pucu jedny primky.
Kid_A Posted April 10, 2024 Report Posted April 10, 2024 před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Ahoj. Nejaka zkusenost? Potreboval bych dat do pucu jedny primky. Servisoval jsem u pana Kabace dvoje primky, v obou pripadech naprosta spokojenost
Lucky Lucaso Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 Super. To je dobra zprava. Diky za info.
Kid_A Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Super. To je dobra zprava. Diky za info. btw. trva to obvykle nejaky cas, ale u primek proste clovek nema kam spechat:)) ceny v podstate symbolicke. fajn borec.
Lucky Lucaso Posted April 13, 2024 Report Posted April 13, 2024 V 11. 4. 2024 v 16:14, Kid_A napsal: btw. trva to obvykle nejaky cas, ale u primek proste clovek nema kam spechat:)) ceny v podstate symbolicke. fajn borec. Tak uz je ma ve sve peci. Verim, ze to bude v poho.
Recommended Posts