Roman-ZA Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 NY009x a NY0080, je to limitka pre azijsky trh. mne vyhovuje ich velkost, aj ked su 42mm, tak sa tvaria mensie a subtilnejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 (upraveno) Modré Orient Kamasu byly moje první mechanické hodinky s automatickým nátahem a pořád je mám ve sbírce a pořád je mám rád. Orient podle mne nabízí bezkonkurenční poměr cena / výkon. A pokud bych začínal dnes, byly by to RA-AA0818L19B https://www.hodinky-365.cz/orient-sports-mako-automatic-ra-aa0818l19b-x1237582 Upraveno 20. června 2023 uživatelem Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: Modré Orient Kamasu byly moje první mechanické hodinky s automatickým nátahem a pořád je mám ve sbírce a pořád je mám rád. Orient podle mne nabízí bezkonkurenční poměr cena / výkon. A pokud bych začínal dnes, byly by to RA-AA0818L19B https://www.hodinky-365.cz/orient-sports-mako-automatic-ra-aa0818l19b-x1237582 Od Orientu jsem pár kousků měl. Jejich pilotky a jedny univerzály Orient star a byl jsem spko, ale ani jedny nebyly potápky ty jsem měl od Seika (monstra) a od Citizenu (ny0040). Tyhle modrý co ukazuješ se mi na chvilku zalíbily, ale už jsem se stoho vyspal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Asi si budete ťukat na čelo, když jsem tu měl příspěvek, jak jsou favorizované Citizeny moc zlaté a teď doporučím tyto. Ale nemůžu si pomoct, prostě tyhle Citizeny mají něco do sebe. Trochu extravagantní kousek mezi potápkami, ale za mě prostě mají koule. Úplně jsem na ně zapomněl, jak už mezi potápkami nehledám. Zkrátka toto je jeden z modelů, co mě vždycky bude mrzet, že ho nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Kolega ich ma v zakladnom vybere, iba nerez verziu. Ved si ho vezmi. Ja za par fufnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Na zivo su uplne mimo, fotky este ako tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Kde si ich videl nazivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V Abu Dhabi na letisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 No, chlapci, ten vzhled je subjektivní záležitost. A těch pár fufňov je zase relativní záležitost. Pro někoho jsou ošklivé a pro někoho mohou být drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2023 Jednoznačně Citizeny z tvého výběru, jsou šmrncovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Něco přišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Nenapínej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 No tak uz to vyfoooot taky jsem zvedavej jak to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 No tak dobře upustím zásadní info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Nebudu teda napínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Vsetko licuje, ako ma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Tak tím že tam není armovák není co řešit, ale luneta s cifrem sedí takže všechno v rychtyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Indexy na armováku abych byl přesnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Parada. Pokukujem aj ja po nich, lebo je remake hodiniek, ktore sa zacali robit, ked som sa narodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Trošku jsem se jich bál že mi na první dobrou nesednou, ale jsem příjemně překvapen. Určitě teda nákupu nelituju . Mužů ti je jen doporučit. Strojek je klasika 8204 s hackingem. Ještě se mi líbí teda ta spona je tam za mě lépe vyřešená ta extenze než třeba u Seika (nový monstra, samuraje) tam mě úplně řezala do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se