Přejít na obsah

Levný Japonec, ale který?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Modré Orient Kamasu byly moje první mechanické hodinky s automatickým nátahem a pořád je mám ve sbírce a pořád je mám rád. Orient podle mne nabízí bezkonkurenční poměr cena / výkon. A pokud bych začínal dnes, byly by to 

RA-AA0818L19B

https://www.hodinky-365.cz/orient-sports-mako-automatic-ra-aa0818l19b-x1237582

Upraveno uživatelem Pozorovatel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Pozorovatel napsal:

Modré Orient Kamasu byly moje první mechanické hodinky s automatickým nátahem a pořád je mám ve sbírce a pořád je mám rád. Orient podle mne nabízí bezkonkurenční poměr cena / výkon. A pokud bych začínal dnes, byly by to 

RA-AA0818L19B

https://www.hodinky-365.cz/orient-sports-mako-automatic-ra-aa0818l19b-x1237582

Od Orientu jsem pár kousků měl. Jejich pilotky a jedny univerzály Orient star a byl jsem spko, ale ani jedny nebyly potápky ty jsem měl od Seika (monstra) a od Citizenu (ny0040). Tyhle modrý co ukazuješ se mi na chvilku zalíbily, ale už jsem se stoho vyspal 😃.

Odkaz ke komentáři

Asi si budete ťukat na čelo, když jsem tu měl příspěvek, jak jsou favorizované Citizeny moc zlaté a teď doporučím tyto. 😊 Ale nemůžu si pomoct, prostě tyhle Citizeny mají něco do sebe. Trochu extravagantní kousek mezi potápkami, ale za mě prostě mají koule. Úplně jsem na ně zapomněl, jak už mezi potápkami nehledám. Zkrátka toto je jeden z modelů, co mě vždycky bude mrzet, že ho nemám. 

2018632-1.jpg

Odkaz ke komentáři

Trošku jsem se jich bál že mi na první dobrou nesednou, ale jsem příjemně překvapen. Určitě teda nákupu nelituju . Mužů ti je jen doporučit. Strojek je klasika 8204 s hackingem. Ještě se mi líbí teda ta spona je tam za mě lépe vyřešená ta extenze než třeba u Seika (nový monstra, samuraje) tam mě úplně řezala do ruky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...