Chronopetr Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Gratulace! Sednou suprově! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 (upraveno) na fotkach vyzerali super a aj recenzie boli pozitivne. som rad, ze som dobre poradil nech ti robia radost trosku to tu zaplevelim, snad sa nebudete na mna hnevat ale vazne, hladam nejake hodinky, teda skor remake hodiniek, z obdobia okolo roku ´75, za cenu, kde by som musel predat moju poslednu ladvinu nasiel som DAN HENRY 1975, hlavne v bielej ma dost beru. kazdopadne by som ale radsej nieco z povodnej produkcie znacky, ktora ich aj vyrabala, a nie homage (aj ked DAN sa tym netaji, co mi je sympaticke). takze mam celkom chrobakov v hlave. p.s. skoda, ze nie si z blizsia, by som si ich obzrel Upraveno 22. června 2023 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Tak mi přišly, kdyby je někdo chtěl tak klidně napište než podám inzerát. Vidím na nich prd ve dne bez brejli. A já tak chtěl full lume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 tak si ich nechaj ako nocne/vecerne hodinky. skoda predavat, ked si ich chcel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Před hodinou, Chronopetr napsal: Gratulace! Sednou suprově! Díky, mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Před hodinou, Prochy68 napsal: Tak mi přišly, kdyby je někdo chtěl tak klidně napište než podám inzerát. Vidím na nich prd ve dne bez brejli. A já tak chtěl full lume Za mě jsou dobrý, ale mám černou verzi. Kdyby si je prodal tak jenom hodinky bez tahu já si ten tah vezmu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 tak si ich nechaj ako nocne/vecerne hodinky. skoda predavat, ked si ich chcel. Kdyz ja potrebuju odecitat cas bez brejli a to asi nedam u tehle ani ve dne, ani v noci. Dam tomu vikend a uvidim. Hrozne nerad vyrabim inzeraty takze nejspis skonci v suplikuNebo si necham zacernit rucicky, to by mozna slo pak nosit. .Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 18 hodinami, Prochy68 napsal: Kdyz ja potrebuju odecitat cas bez brejli a to asi nedam u tehle ani ve dne, ani v noci. Dam tomu vikend a uvidim. Hrozne nerad vyrabim inzeraty takze nejspis skonci v supliku Nebo si necham zacernit rucicky, to by mozna slo pak nosit. . Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Předpokládám objednávka z e-shopu? Tak je přece můžeš do 14 dnů bez udání důvodu vrátit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 před 12 minutami, Lookyn napsal: Předpokládám objednávka z e-shopu? Tak je přece můžeš do 14 dnů bez udání důvodu vrátit je to z chrono24, nechce se mi to posilat do italie nebo odkud jsem je vlastne bral :-), dal jsem inzerat a uvidim, moc na nich tratit nechci takze kdyz se neprodaji, nekomu je dam nebo je necham nejak modifikovat....a nebo se poridim novy voci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 před 18 hodinami, Prochy68 napsal: je to z chrono24, nechce se mi to posilat do italie nebo odkud jsem je vlastne bral :-), dal jsem inzerat a uvidim, moc na nich tratit nechci takze kdyz se neprodaji, nekomu je dam nebo je necham nejak modifikovat....a nebo se poridim novy voci Damasko by se ti ve full lume verzi nelíbilo? Čitelnost je tam pořešená skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Damasko by se ti ve full lume verzi nelíbilo? Čitelnost je tam pořešená skvěle!Nejspíš jo, ale mám stejný s černým cifrem a jsem spíš na tah než kůže nebo guma Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Tak mám poznatek. Hodinky svítí možná jednou tak míň jak ny0040 což může být pro někoho rozhodující. Mě to ovšem nijak netrápí, jenom mě to teda překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Jinak co se týče vlákna tak zůstane otevřené. Určitě se ještě najde někdo kdo bude hledat lévného Japonce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 8 hours ago, Kalisport said: Tak mám poznatek. Hodinky svítí možná jednou tak míň jak ny0040 což může být pro někoho rozhodující. Mě to ovšem nijak netrápí, jenom mě to teda překvapilo. Aha, zajimavy, Ja mam prave ty starsi NY0040, cerny a modry a ty sviti krasne. Kazdopadne oboje Citizen i Seiko SKX jsou Diver's watch ISO certified. Ty orienty vypadaji "jen" klasicky WR 200m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 V 24. 6. 2023 v 8:44, Chronopetr napsal: Damasko by se ti ve full lume verzi nelíbilo? Čitelnost je tam pořešená skvěle! Az na ty hnusny cisla. DA35 sou spravna cesta, mel jsem a co se citelnosti tyce tak mohu doporucit. Ale neni to japonec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 před 7 hodinami, zceyee napsal: Az na ty hnusny cisla. DA35 sou spravna cesta, mel jsem a co se citelnosti tyce tak mohu doporucit. Ale neni to japonec. Tak opět, čísla - nečísla, to už je věc vkusu každého soudruha. Není třeba to takto hanět, když se to mnoha dalším může naopak líbit. Jinak levného japonce už má zakladatel vlákna doma, takže se to tu trochu překlopilo do full lume a jiných nápadů. Pokud full lume Damasko bez čísel, jedny jsou teď v prodejním vlákně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 Presne tak, ze me hezci s cislama...mozna proto, ze je mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 @Chronopetr Ty Da37 se dají někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2023 před 5 hodinami, Toblin napsal: @Chronopetr Ty Da37 se dají někde sehnat? Když jsem po nich koukal, viděl jsem nějaké na WUS. Jinak asi jen šance na eBay, Chrono24... Že bych je viděl někde nové v eshopu, to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Tak u me full lume dial nakonec dopadl takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se