Pískař Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Zdravím a přeji krásný den. Je to už cca 10 let, co jsem se na vás obrátil se stejným problémem. Jsem totiž hrozný konzervatista a celý život nosím hranaté hodinky. Jedná se o každodenní nošení...pořád i v noci.....zkrátka je skoro nesundavám. Před 10 lety byla situace podobná .....hranaté hodinky již tenkrát skoro zmizely. Díky vám jsem tenkrát sehnal Orientky vyráběné pro americký trh. Teď se situace opakuje...Orientky odešly do věčných lovišť . Jelikož bez hodinek jsem jako bez ruky, tak jsem byl donucen si koupit hodinky kulaté...takové "šmuky" za pár stovek. Od té doby sháním hranaté hodinky a zatím bez úspěchu. Abych nemusel popisovat svoji představu, tak přikládám foto jedněch bývalých hodinek. Chci stejný tvar, materiál, jednoduchý a dobře čitelný ciferník bez dalších zbytečností. Dnes se již přikláním k bateriovému pohonu, protože Orientky byly automaty a tudíž dost těžké......a to, jelikož jsem už starší, mi vadilo....zejména v noci. Začínám být bezradný. Nemůžu nic najít. Proto se obracím opět na vás......snad mi pomůžete. Hodinky nosím i při těžké práci např. s mot.pilou atd. Takže trochu odolné. Ještě doplním, že bych se rád vešel do 10 tisíc. Děkuji.Honza.
Allfred Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Před skoro 20 lety jsem koupil jako své první "opravdové" hodinky Festiny model F16234. Hranaté, quartz, bytelné, kovový tah, podle mě i pěkně přehledný ciferník. I po těch letech a různých jiných hodinkách musím uznat, že na ruce se mi pořád hodně dobře nosí. Koukal jsem, že podobné se stále vyrábí. Tak to je můj tip. Odesláno pomocí tapatalk
Allfred Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 V 28. 6. 2023 v 11:18, Allfred napsal: Před skoro 20 lety jsem koupil jako své první "opravdové" hodinky Festiny model F16234. Hranaté, quartz, bytelné, kovový tah, podle mě i pěkně přehledný ciferník. I po těch letech a různých jiných hodinkách musím uznat, že na ruce se mi pořád hodně dobře nosí. Koukal jsem, že podobné se stále vyrábí. Tak to je můj tip. Odesláno pomocí tapatalkMám dneska homeoffice, tak jsem prohrábl hodinkovnici a nostalgicky je nasadil na ruku. Už vím, co si dneska vezmu na odpolední rodinné nákupy. Odesláno pomocí tapatalk
Pískař Odesláno 28. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2023 Na Festiny jsem samozřejmě koukal, ale ciferník mi přehledný nepřijde. Nosím brýle a potřebuji na hodinky vidět i bez nich...a ty 3 kolečka na ciferníku jsou pro mě zbytečná zátěž pro oči.
Harwey Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 kup si ich znova https://www.klenotyonyx.cz/e-shop/17197-ecb-800d-1aef#
Lucky Lucaso Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 (upraveno) Proc si nekoupis nejaky hranaty G-shocky? Citelnost je vic nez dobra a muzes s nima delat naprosto cokoli. A kdyz koupis solary, tak mas vystarano na furt. Treba tuhle klasiku https://www.hodinky-koscom.cz/casio-g-shock-rc-gw-m5610u-1er-k0056267?&cookies_widget=message A ted koukam ze to chces v oceli, takze tohle asi nee. Upraveno 28. června 2023 uživatelem Lucky Lucaso Link
Pískař Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2023 V 28. 6. 2023 v 12:09, Harwey napsal: kup si ich znova https://www.klenotyonyx.cz/e-shop/17197-ecb-800d-1aef# Rozšířit Díky, klidně bych si je i koupil, přestože se jedná o cca 15 let starý typ. Ale mají je pouze s modrým ciferníkem.....nedovedu si je představit na ruce!!!..modrý ciferník!!!. Jsem opravdu strašná "konzerva"....přikládám foto posledních Orientek....jsou prakticky stejné jako Casio.....v jakém stavu mě hodinky opouštějí je na nich vidět.
Pískař Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Přikládám ještě foto těch "šmuků", které teď nosím jako provizorium. Ani u nich jsem neopustil své požadavky. Kdyby byly hranaté, tak si je i nechám, ale vydržely by tak max. 2 měsíce. Trochu jsem v nich zmokl a už se zastavily....ale zase už běží. No co bych chtěl za 700,-
Lookyn Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 A dopřát Orientům lázně? To bys byl teprve správná konzerva! Servis strojku s výměnou skla bych tipnul cca na půlku tvého rozpočtu
Pískař Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2023 To máš sice pravdu, ale jak jsem psal v úvodu, raději bych už dnes bateriové hodinky .......... mechanické už začaly být těžké pro "vetchého starce". Dík.
lm Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 citizen stilleto kdyby bylo k mání by asi bylo dobré - jsou i hranaté, hůř se shánějí a cenu nevím
Lookyn Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 A můžou to být digitálky? Musí být na tahu? Ten hodinky udělá taky o kus těžší, než když budou třeba na gumě...
Pískař Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2023 V 29. 6. 2023 v 12:22, lm napsal: citizen stilleto kdyby bylo k mání by asi bylo dobré - jsou i hranaté, hůř se shánějí a cenu nevím Rozšířit Pokud myslíš Citizen stilleto Eco Drive......tak to by bylo ono. Oželel bych i ty zlaté proužky, ale co jsem našel, tak zase modrý ciferník a skoro nikde nejsou.....cena byla myslím cca 13 tis. do to bych ještě šel.....ale ten modrý cif. nechci.
Ersagon Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Ahoj, co třeba tyhle Tissoty? https://www.helveti.cz/tissot-prx-40-t137-410-11-051-00 Sice ciferník hranatý není, ale pouzdro je takový hranatý/soudkový a mělo by to splňovat i tvoje ostatní požadavky
Kalisport Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 Já mám tyhle Bulovy, taky možnost. Akorát to je automat klasická eta 2824-2.
Spongebob Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Odesláno 29. června 2023 V 29. 6. 2023 v 18:40, Kalisport napsal: Já mám tyhle Bulovy, taky možnost. Akorát to je automat klasická eta 2824-2. Rozšířit Ty jsou moc pěkný
lm Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 V 29. 6. 2023 v 12:49, Pískař napsal: Pokud myslíš Citizen stilleto Eco Drive......tak to by bylo ono. Oželel bych i ty zlaté proužky, ale co jsem našel, tak zase modrý ciferník a skoro nikde nejsou.....cena byla myslím cca 13 tis. do to bych ještě šel.....ale ten modrý cif. nechci. Rozšířit ve světě se najdou ... https://www.creationwatches.com/products/citizen-stiletto-eco-drive-102/citizen-stilleto-eco-drive-gents-watch-ar1000-60a-ar1000-1356.html https://www.creationwatches.com/products/citizen-stiletto-eco-drive-102/citizen-stilleto-eco-drive-gents-watch-ar1002-21a-ar1002-1358.html
Kalisport Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Odesláno 30. června 2023 V 29. 6. 2023 v 22:07, Spongebob napsal: Ty jsou moc pěkný Rozšířit Díky . Je to takovej ten typ hodinek co si vemu na ruku jednou do roka .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se