B.F.G. Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Muehehe, tentokrát je raději odnes k hodináři, ten člověk, který je měl v rukou kvůli opravě je spíš prase. PS: Jediný autorizovaný záruční servis Hamiltonu je pokud vím stále pouze u Hanáka, takže ti moc nezávidím...
cody Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 To bych chtěl taky vědět, co je to za maníka... Škoda jen, že asi ještě nemá dodělaný všechny certifikace a školení ve Švajcu. Jinak by jste se možná dostali na velmi pěkných 10 sekund za den...
African Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Tak mé Hamiltonky GMT jsou hotovy a dávám palec Details nahoru. Byli v zaruční době na dotáhnutí volného kalibru. Kalibr byl celý vyndán, vyčištěn, promazán, upevněn úplně novými svorkami. Celé hodinky pak vyleštěny a udělána zkouška vodotěsnosti. Opravdu vypadají jak nové" Pouze oprava trvala o pár dní déle jak 1 měsíc, ale byla mi navýšena doba záruky o symbolické 3 měsíce. Příjemné.
miris Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Muehehe, tentokrát je raději odnes k hodináři, ten člověk, který je měl v rukou kvůli opravě je spíš prase. PS: Jediný autorizovaný záruční servis Hamiltonu je pokud vím stále pouze u Hanáka, takže ti moc nezávidím... Dle stránek Hamiltonu by snad měla být autorizovaným servisem Hibernia, ... myslel jsem si naivně, že to dělají tam i
rach Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Dle stránek Hamiltonu by snad měla být autorizovaným servisem Hibernia, ... myslel jsem si naivně, že to dělají tam i Ano jsou už podruhé v Hibernii. Včera mi volal technik že našel závadu. Zaplaťpánbůh. Vteřinovka neměla distanc od minutovky a zasekávala se o ni. No sice na to mohli přijít dřív než napodruhé a tři měsíce bez hodinek ale radši pozděj než vůbec...
rach Odesláno 17. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Ano jsou už podruhé v Hibernii. Včera mi volal technik že našel závadu. Zaplaťpánbůh. Vteřinovka neměla distanc od minutovky a zasekávala se o ni. No sice na to mohli přijít dřív než napodruhé a tři měsíce bez hodinek ale radši pozděj než vůbec... Mám je zpátky a zatím šlapou jako hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se