pav. Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Ještě pro ty co se mi snaží pomoc (dík jim moc), mě se dvakrát nelíbí masivní černá luneta (i když to k potápkám patří), raději žádnou (jako u těch seamastrů který jsem sem pověsil) nebo jenom nějakou "jemnou".
vlasta66 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 http://www.timefactors.com/precista.htm
Gorg Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) pav. napsal: Ještě pro ty co se mi snaží pomoc (dík jim moc), mě se dvakrát nelíbí masivní černá luneta (i když to k potápkám patří), raději žádnou (jako u těch seamastrů který jsem sem pověsil) nebo jenom nějakou "jemnou". Co remake legendarnich ruskejch potapek swiss made...nemaji lunetu, ale ani mriz pred sklem.... Edit: ...nemaji sice o proti originalu mriz, ale zase maji nositelnou velikost... Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Gorg
Seamaster Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) pav. napsal: Nemáš náhodou po ruce odkaz na nějaké ty Precisty podobné Omega Seamaster 300, z 1965 Díky Ne , ale naucil jsem se pouzivat fci. Hledat Tady je obrazek, dalsi uz zkus sam :-) edit: Vlasta66 byl rychlejsi... Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Seamaster
pav. Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Seamaster napsal: Ne , ale naucil jsem se pouzivat fci. Hledat Tady je obrazek, dalsi uz zkus sam :-) edit: Vlasta66 byl rychlejsi... sorry, ale nějak to nechápu, čím se podobají mým vysněným hodinkám.
Seamaster Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 pav. napsal: sorry, ale nějak to nechápu, čím se podobají mým vysněným hodinkám. Jestli se me pokusis nasr.., tak se ti to povedlo :-) Ptal ses na Omega Seamaster 300, z 1965. A tem je Precista jak z oka vyloupla. To co sis vysnil v nasledujicich prispevcich, je jeste strasi.
pav. Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Seamaster napsal: Jestli se me pokusis nasr.., tak se ti to povedlo :-) Ptal ses na Omega Seamaster 300, z 1965. A tem je Precista jak z oka vyloupla. To co sis vysnil v nasledujicich prispevcich, je jeste strasi. Asi jsem to napsal moc divoce, sorry. Nasr.. tě rozhodně nechci. Ale abych se vrátil k tématu, ty co mam na fotce mají jaký přesný označení, ať příště nematu. A dá se k nim najít alternativa v nižší cenový hladině?
skalis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 pav. napsal: A dá se k nim najít alternativa v nižší cenový hladině? Jedine, co me napada, je zkusit dat jednou za cas do vyhledavace Ebay napr. "vintage diver watch" a projit si vysledky. Byvaji tam zajimave vsemozne hodinky dnes jiz treba zaniklych hodinarskych firem a da se na podobny styl designu narazit. Doporucil bych soustredit se jen na kousky z oceli (ne pochromovane) a urcite po pripadne koupi dat zkontrolovat a vycistit/seridit/pretesnit (pokud to pujde). Ale vlastni zkusenosti s nakupem podobnych starych potapek bohuzel nemam.
skalis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak jsem tu ebay v rychlosti proletl a nasledujici me trochu trkly. Nerikam, ze bych kupoval, ale zaulaly me: Zodiac, kultovni model Omega 300 like... A posledni se mi libi asi nejvice (podobne delal i dela IWC)
pav. Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 skalis napsal: Jedine, co me napada, je zkusit dat jednou za cas do vyhledavace Ebay napr. "vintage diver watch" a projit si vysledky. Byvaji tam zajimave vsemozne hodinky dnes jiz treba zaniklych hodinarskych firem a da se na podobny styl designu narazit. Doporucil bych soustredit se jen na kousky z oceli (ne pochromovane) a urcite po pripadne koupi dat zkontrolovat a vycistit/seridit/pretesnit (pokud to pujde). Ale vlastni zkusenosti s nakupem podobnych starych potapek bohuzel nemam. To určitě vyzkouším, díky. Ale kdyby bylo něco novýho v podobným stylu bylo by to možná ještě lepší.
bromep Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 pav. napsal: Ahoj Hledám hodinky stylu potápky 60tý léta, jde mi jen o design může to být i současná produkce (ale nemusí), klidně by to mohl být i quartz. Lídí se mi něco jako Prim Orlík (původní). Díky za rady A co třeba tohle? 60. léta, automat (inhouse kalibr 28800 kmitů). Pohrávám si s myšlenkou je pustit.
cali Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Sorry ale myslim ze trochu sa to tu zvrhava.... predpokladam ze chces tie hodinky nosit takze od nejakych vykopavok (byt aj zvucnejsich znaciek) by som sa byt tebou drzal dalej pokial neplanujes uvalit este raz tolko za renovaciu Slusne a cenovo dostupne potapky, niektore v retro looku a niektore dokonca s retro kalibrom robi Zeno napriklad: http://timefactors.co.uk/zeno451.htm
cali Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Seamaster napsal: Jestli se me pokusis nasr.., tak se ti to povedlo :-) Ptal ses na Omega Seamaster 300, z 1965. A tem je Precista jak z oka vyloupla. To co sis vysnil v nasledujicich prispevcich, je jeste strasi. ja myslim ze kolega na teba nic neskusa...... uz v prvom prispevku pise ze sa mu paci orlik ktory ma predlohu prave v tom "jeste starsim"
pav. Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Jak se v těch potápkách rozkoukávám tak si začínam myslet že koupit něco ve stylu Orlík nebo Omega seamaster 300 (ty starší :-) bude asi docela oříšek
cali Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 No a co novy orlik? .... ja viem trochu drahy, ale ak trvas na tom designe tak je to IMHO lepsi kup nez vintazne omegy, pokial to chces ovsem na nosenie. Pokial do zbierky, tak je to presne na opak, orlik s 300 neznesie porovnanie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se