Radis09 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Zdravím Vás opravdu jsem hledal a žádné valné informace jsem nenašel. Nakupujete na catawiki? Případné zkušenosti nebo rady na co si dát pozor a jaké země se liší třeba poplatky? Díky
pi3ta Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Už som nakupoval, bez problémov. Treba počítať s navýšením ceny o + 9% (poplatok pre catawiki) a cenu dopravy. Ak je predajca mimo EU + DPH a CLO. Väčšina predajcov dáva minimálnu cenu (reserve price), za ktorú predajú, a väčšina dražieb túto cenu nedosiahne.
pi3ta Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2023 Ešte dodám, že sa jedná o aukciu a pokiaľ ponúknete najvyššiu čiastku, ste povinný ju uhradiť, nedá sa odstúpiť.
Nosfik Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Odesláno 20. května 2024 reviews.io Zde jsou desítky velmi negativních zkušeností s catawiki Našel jsem jen cca 3 pozitivní recenze
Peta M Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Já si tam neco objednal a nic neprislo, penize v... Nastesti to nebylo v radech tisicu, ale i tak. Tam uz nic brat nehodlam.
meeffe Odesláno 4. června 2024 Nahlásit Odesláno 4. června 2024 Existuje mnoho stránek s recenzemi o Catawiki, jako například Trustpilot nebo Nakupo, ale žádná z nich nepředstavuje podrobné recenze, protože obecně Catawiki není špatný servis, ale je nutné si pečlivě přečíst, jak funguje a za co účtuje provizi (vysokou), a většina lidí to před založením účtu nedělá. Nejnepříjemnější věcí je, že Catawiki někdy prodlužuje dobu trvání aukce v posledních sekundách jejího trvání, ale obecně je servis v pořádku. 1
Nosfik Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 Jde o to že spousta lidí si nepřečte podmínky a pokud se draží a cena není pro obchodníka přijatelná obchod neproběhne. Také když přihodíte v poslední minutě prodlouží se doba aukce o 1 min nebo 90 sec - také absolutně nepochopitelné pro lidi co si nepřečtou podmínky. Takže jak říkáš je potřeba si to pořádně přečíst. Osobní zkušenost mám s chorno24 a ta je zcela výborná. 1
AKUC Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 vyššie všetko popísané, ja mám pozitívnu skúsenosť s catawiki
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se