Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ahoj vsem,

Jsem zde novackem a nenasel jsem zadne vlakno ktere by se k tomut ovstahovalo. Rad bych se zasel v Brne mrknout na hodinky, byl bych rad kdyby mi nekdo dal doporuceni na vetsi vyber hodinek. Popripade jestli nekdo nevi kde bych se v brne mohl podivat na tyto hodinky :

http://www.chronoshop.cz/katalog/katalog-d...omatic-Pro-Blue

Do Chronoshopu jezdívám a jsem z Brna.

Zkus se s členem Kubson (Chronoshop) domluvit, jestli by mi je pro tebe na ukázku nepůjčil.

Pochybuji totiž, že je v Brně v nějakém obchodu najdeš...

Odesláno

Tiez som uz v Brne patral po Traseroch (na odskusanie ), ale neuspesne a ani mi v predajniach nevedeli poradit, kde by sa dali vidiet nazivo.

Ak na ne niekde narazis, hod to prosim sem. Rad by som si totiz odskusal model Super Sport (velke hodinky vs. tenke zapastie).

Odesláno
este je v brne v olympii Details... Na jesen tam byvaju 25% zlavy na vsetko...

Dneska se tam jedu mrknout.

Do Chronoshopu jezdívám a jsem z Brna.

Zkus se s členem Kubson (Chronoshop) domluvit, jestli by mi je pro tebe na ukázku nepůjčil.

Pochybuji totiž, že je v Brně v nějakém obchodu najdeš...

Diky moc za radu, tohle je dobry napad, pokud ty hodinky ma tak by to bylo super. Zkusim ho pozdeji poprosit jestli by nemel nekdy na chvilku cas.

Odesláno
Tiez som uz v Brne patral po Traseroch (na odskusanie ), ale neuspesne a ani mi v predajniach nevedeli poradit, kde by sa dali vidiet nazivo.

Ak na ne niekde narazis, hod to prosim sem. Rad by som si totiz odskusal model Super Sport (velke hodinky vs. tenke zapastie).

;-)

Pokud na ne narazim tak sem urcite postnu kde jsem je nasel , musime si pomahat ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...