rurounikenshin Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Ahoj vsem, Jsem zde novackem a nenasel jsem zadne vlakno ktere by se k tomut ovstahovalo. Rad bych se zasel v Brne mrknout na hodinky, byl bych rad kdyby mi nekdo dal doporuceni na vetsi vyber hodinek. Popripade jestli nekdo nevi kde bych se v brne mohl podivat na tyto hodinky : http://www.chronoshop.cz/katalog/katalog-d...omatic-Pro-Blue
Traveller Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Mr. Google říká: http://www.databaze.cz/katalog_hledej.php?...&obor=13107 Já chodím do Oriosy, k Hanákovi a City Watch - když zavítám do Brna.
Potkan Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Přesně jak říká Traveller, jinak kde Trasery v Brně skouknout, to netušim..
mik@ Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 este je v brne v olympii Details... Na jesen tam byvaju 25% zlavy na vsetko...
rurounikenshin Odesláno 11. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Moc vsem dekuji za rady... zkusim ty hodinkarstvi obejit, snad je aspon v jednech budou mit na ukazku.
NIGHTinGALE Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 Ahoj vsem, Jsem zde novackem a nenasel jsem zadne vlakno ktere by se k tomut ovstahovalo. Rad bych se zasel v Brne mrknout na hodinky, byl bych rad kdyby mi nekdo dal doporuceni na vetsi vyber hodinek. Popripade jestli nekdo nevi kde bych se v brne mohl podivat na tyto hodinky : http://www.chronoshop.cz/katalog/katalog-d...omatic-Pro-Blue Do Chronoshopu jezdívám a jsem z Brna. Zkus se s členem Kubson (Chronoshop) domluvit, jestli by mi je pro tebe na ukázku nepůjčil. Pochybuji totiž, že je v Brně v nějakém obchodu najdeš...
iaieiuuo Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Tiez som uz v Brne patral po Traseroch (na odskusanie ), ale neuspesne a ani mi v predajniach nevedeli poradit, kde by sa dali vidiet nazivo. Ak na ne niekde narazis, hod to prosim sem. Rad by som si totiz odskusal model Super Sport (velke hodinky vs. tenke zapastie).
kubson Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 automaty zatím nejsou, minulý rok se jich vyrobilo 1000ks a byly rychle pryč, letos to bude asi podobné
rurounikenshin Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 este je v brne v olympii Details... Na jesen tam byvaju 25% zlavy na vsetko... Dneska se tam jedu mrknout. Do Chronoshopu jezdívám a jsem z Brna. Zkus se s členem Kubson (Chronoshop) domluvit, jestli by mi je pro tebe na ukázku nepůjčil. Pochybuji totiž, že je v Brně v nějakém obchodu najdeš... Diky moc za radu, tohle je dobry napad, pokud ty hodinky ma tak by to bylo super. Zkusim ho pozdeji poprosit jestli by nemel nekdy na chvilku cas.
rurounikenshin Odesláno 18. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Tiez som uz v Brne patral po Traseroch (na odskusanie ), ale neuspesne a ani mi v predajniach nevedeli poradit, kde by sa dali vidiet nazivo. Ak na ne niekde narazis, hod to prosim sem. Rad by som si totiz odskusal model Super Sport (velke hodinky vs. tenke zapastie). ;-) Pokud na ne narazim tak sem urcite postnu kde jsem je nasel , musime si pomahat ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se