Pista Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Možno niekoho poteším, možno práve naopak, ale vyzerá to tak, že budúci prezident USA - Barack Obama je taktiež fanúšikom TAG Heuer...akurát som ešte nikde jeho "vlákno" na chronomag fóre nenašiel...stačí kliknúť na: http://www.onthedash.com/docs/obama.html - vraj je to séria 1500 z roku 1991 - má ich vôbec niekto?. Zdraví. Pišta Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Pista
speedersky Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Dalsia vec ktoru mame spolocnu... strasne ako si s nim zacinam rozumiet...
African Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 speedersky napsal: Dalsia vec ktoru mame spolocnu... strasne ako si s nim zacinam rozumiet... Také mě to potěšilo" Před časem jsem tu přes Viktora koupil přítelkyni TH 1500 TWO TINE DIVER , a teď v novém čísle Hodinky se dozvídám, že Baracka provazel ten samý model (v kombinaci ze zlatou) celá studia a má je dodnes. Model se začal vyrábět v roce 1991. Viz.Str.94
gougy Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Vlastimil7664 napsal: Také mě to potěšilo" Před časem jsem tu přes Viktora koupil přítelkyni TH 1500 TWO TINE DIVER , a teď v novém čísle Hodinky se dozvídám, že Baracka provazel ten samý model (v kombinaci ze zlatou) celá studia a má je dodnes. Model se začal vyrábět v roce 1991. Viz.Str.94 Ahoj chlape, už jsem to psal ve vlákně "které jste prodali a po kterých se vám stýská" Prostě mám štěstí, když něco dám dál, stane se z toho zajímavost , doufám, že partnerce stále slouží! Edit - a ty fotky jsou strašný! (moje - starým kompaktem (nebo alespoň ta druhá zcela jistě ) LoL Upraveno 16. října 2009 uživatelem gougy
African Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Chápu to dobře, že v HK si mi je předával ty? :-)
gougy Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Vlastimil7664 napsal: Chápu to dobře, že v HK si mi je předával ty? :-) Na té benzince, měl jsi možnost mě poznat totálně vystresovaného, bez volného času, cestou do Prahy (to jsem tu ještě nebydlel), jak dlouho to může být - 4 roky? Jestli pojedeš do Prahy, zvu Tě na kafe! (i když - teď mám na starost i Východní Čechy..) Edit: to jsem ještě na Chronomagu nebyl, jen TZ. Upraveno 16. října 2009 uživatelem gougy
African Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tak to tě zdravím chlapíku, takovou dobu jsi tady a teprve dnes zjišťuji, že jsou od tebe" přítelkyně je maximálně spokojená a teĎ ještě o to víc, když ví, že ty samý má i Barack" mám tě pozdravovat. Do Prahy se málokdy dostanu a když už, tak mám napilno. To spíš ten náš východ, kdykoliv budeš v okolí Broumovska, tak mě můžeš zkusit a můžeme dát to kafčo, jsem schopen i někam dojet, pokud mi to čas dovolí. Do SZ hodím telefon na mě. A pokud budeš mít zas na prodej za dobrou cenu nějáké TH, tak ještě lépe:-)a můžeš je zrovna vzít sebou. Tenkrát to byla sranda, po těchto hodinkách také pásli mý dva kámoši pro přítelkyně a ani jeden nevěřil, že jsou pravý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se