horskjan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 23 hodinami, Kupa54 napsal: Jak ti běží strojek u těch ledovců? Ahoj, sice to nebylo na mne, ale... Když jsem ty své tady na fóru pořídil, šly celkem stabilně hodně do mínusu, cca 45 s/den. Po asi třech týdnech jsem to nevydržel a nechal je v rámci záruky seřídit v Koscomu. Od té doby, asi 2 měsíce, jdou při mém nošení 24/7 cca 4 s/den do plusu a stabilně. Uvidím dál, ale za mě teď spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Na ruce stále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července V 8. 7. 2024 v 23:17, Jiří Sedlák napsal: No a takhle to vypadá skvěle, tak už zase vím, co mi chybí. V 9. 7. 2024 v 23:17, Kupa54 napsal: Nechte toho chlapi, už je potřetí nechci kupovat. Jak ti běží strojek u těch ledovců? Mě totiž nekonečně prudila přesnost Sarbů. Za ty prachy šly stejně jak dvacet let starý Monstry, který jsem třískal na kole i motorce. jojo, Alpinisty jsou hodně specifický hodinky, hlavně zelené, ale když tě chytnou, tak nepustí, mě už cca 7 let ... mě dělají celkově větší radost i než explorery i proto, že díky své nízké ceně je opravdu můžu používat všude a nemusí mě trápit žádný šrám, v tom mě expy omezovaly ... Co se týká strojků, řada 6Rx5 není žádný etalon přesnosti. Staré verze 6R15 měly tuším problémy s mazivem, které díky degradaci mělo postupně negativní vliv na přesost strojku a musel na kompletní servis. Já měl štěstí a u žádných sarbů s tímhle strojkem, ale již ve verzi C a D nebyl zásadní problém. O 6R35 jsem něco načetl, žádná sláva, ale Honzovi jsou snad důkazem že když si to sedne a nechá seřídit, tak že by mohly běžet dobře. Já od doby co jsem v pracovním režimu s přesností +/- 15 min a nedobíhám vlak sleduju přesnost jen u hodinek, kde jsem si to předplatil (Rolex, Omega), takže teď koukám a odhaduju za 2 min/ týden cca. Nechám je seříídit až příjde dýnko. Takže Jirko S., jestli tě oslovují, směle do nich ... a těším se tvojí hloubkovou recenci vč. všech možných způsobů využití vnitřní lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července (upraveno) Mě se hrozně líbí, ale teď budu mít asi vyšší měsíční výdaje. No ale odkládám pořád, jen to asi nepůjde tak rychle. 6119 v lázních, cenu jenom odhaduju zatím, jako už mám snad všechny druhy hodinek co jsem chtěl, ale tohle je kategorie sama pro sebe, takže je to jeden z horkých kandidátů na tentokrát již hodně uvážený nákup. Pak už mě lákají akorát vintážní Omegy Speedmaster Mark 4.5 s Lemanií 5100. Jedny tu jsou v prodeji možná ještě, ale na ty teď s klidným svědomím nemám. Mohlo by se stát, že bych měl chvíli hlad. Ale když bude, tak jsem si to teď při psaní ujasnil, že jim dám asi přednost před Alpinisty. Upraveno 11. července uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Tahle rána... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Včera "Glacier" setkání, stejné a přitom jiné hodinky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Tak jsem znovu podlehl. Je silnější než já 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Uz je znovu neprodavam... Dost blbe se shaneji....a musite hucet dva mesice do toho, komu jste je prodali, zaplatit vic jak 2x tolik atd... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Jsem rád, že si tu stále nepíšu téměř sám, pěkné "nové" kousky SARB013 top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Tak jsem s tím pokladem dorazil domů a hned sundal ten nedůstojný vixlajvant a zkouším "Šímu". 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Ten jim fakt sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Mám ho už strašně dlouho, ale většina mých hodinek má L2L 22mm, tak neměl moc využití. Ale k Alpinistům sedí. Budu časem zkoušet další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna (upraveno) racing k alpinistom?? tah ok, nato ok, pekna hneda kozka ok Upraveno 1. srpna uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna V 1. 8. 2024 v 6:54, Harwey napsal: racing k alpinistom?? tah ok, nato ok, pekna hneda kozka ok To víš, každý to máme jinak, já bych si na ně nadal nato, na mé ruce jsou pak strašně vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Racing + alpinist opravdu nejde dohromady, ale každý to máme jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna No tak jo, když nejde, tak nejde. Zkusím další provokaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Máte tu někdo "Ginzy" SPB259J1? Uvažuji o tom, že bych je po letech vyndal z trezoru a začal nosit, ale nějak mě moc neba ten dosti tuctový řemínek... ale co jiného.. světle hnědou kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října @petanbub hnědá kůže jim sedne! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Sakryš! Moc pěkný, vyzkouším Dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Takhle se jen tak neokoukají. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se