the.sage Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Jj on se mi moc libi ten design, ale asi to nejsou uplne dobre stroje. Uvazuju o nejakych alpinistech nebo sinn 856.
stosi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února před 3 hodinami, the.sage napsal: Jj on se mi moc libi ten design, ale asi to nejsou uplne dobre stroje. Uvazuju o nejakych alpinistech nebo sinn 856. Je tam 6R15, na tom nevidím nic špatného, seřídit to jde opravdu velmi hezky (já jsem se pohyboval do +/- 3s/den) a nikdy jsem neřešil žádné závady. Alpinisty teda považuji za designově mnohem zajímavější, a byť mají 6R35, tak tam provozně nevidím žádný rozdíl (jen delší power reserve - což je mi fuk, nosím každý den).
stosi Odesláno 1. března Nahlásit Odesláno 1. března Srdeční záležitost. Jediné zklamání je lumi - nevím, jestli mi to nezkresluje pamět, ale SARB017 v tom ohledu byly lepší. Lupu beru jako +, dýnko mělo být plné, a korunka neodfláknutá 1
patprom Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Jsou to fajnové hodinky za rozumnou cenu s moc hezkou barvou ciferníku. Jen si nemůžu zvyknout na tu mizernou nepřesnost Jinak bych je nosil častěji 4
temny Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Premýšľam nad SPB121J1 nemá ich niekto v okolí Žiliny k nahliadnutiu? naživo som ich videl raz a to pred dvomi rokmi a rád by som si to oživil.
ducenstvo78 Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Tak jsem si v utery poridil zelena seika, presnost zatim vyborna, 3s denne, celkove spokojenost 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se