Arthur N. Odesláno 23. května 2025 Nahlásit Odesláno 23. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Kupa54 Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 Sehnal jsem od váženého člena tah a tak už se nemusím bát letního provozu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1 1
Arthur N. Odesláno 8. června 2025 Nahlásit Odesláno 8. června 2025 Sedivky a sedy mraky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kolky87 Odesláno 22. června 2025 Nahlásit Odesláno 22. června 2025 Cream Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 4
Arthur N. Odesláno 18. července 2025 Nahlásit Odesláno 18. července 2025 Zelený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Arthur N. Odesláno 26. září 2025 Nahlásit Odesláno 26. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Arthur N. Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Arthur N. Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
phys Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 Ahoj, musím se pochlubit, že i já jsem pořídil Alpinisy a to klasický zelený! Jen hledám ocelový náramek, protože kůže ani tropic mi k tomu nejdou. Můžete mi doporučit nějaký? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 nejsou jen do lesa a do Alp, v kanclu je jim taky prima Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bacil.357 Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 Právě dorazila zásilka od Strejdy. Ale správný čas teprve nastane. Zatím si budu užívat těšeníčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bacil.357 Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 Sehnal jsem plné dýnko ze SARB017 . Ale nejsem si jistý, že ten půlmilimetr bude mít vliv. No ponosím zatím polárky s původním dýnkem a uvidíme. Kdyžtak půjdou Sarby do světa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
bacil.357 Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 Tak jsem polárky dal na jubilee od US. No radost z nich moc nemám. Jsem z kvality US zklamaný... tak nějak jedna strana u pouzdra nesedí a u spony byl pin, který drží náramek u spony byl o 1.5 mm vysunutý ven. Musel jsem ho doklepat/ zasunout, aby netrčel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Harwey Odesláno 9. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2025 pravda...nevypada to nejako extra dobre
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
bacil.357 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Náramek už sedí jak pr.el na hrnec. Stačilo trochu zespoda zahýbat stěžejkama. Cvaklo to ještě jednou a bylo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
temny Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Ked budeš mať čas hoď pár fotiek na tom Jubilee chcel by som ho na zelene tak nech mam predstavu ... Ďakujem
horskjan Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 V 23. 12. 2025 v 11:53, bacil.357 napsal: Náramek už sedí jak pr.el na hrnec. Stačilo trochu zespoda zahýbat stěžejkama. Cvaklo to ještě jednou a bylo. Jsem si říkal, na mých sedí tohle jubi bezvadně... Tak hlavně že vyřešeno To dýnko ze SARB017 bych nezatracoval. Já s ním na hodinkách naměřil cca o 1 mm méně, ale jak je to plné dýnko ploché, tak na mojí ruce sedí o hodně lépe než to origo prosklené...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se