Vortex-Tempus Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) před 1 hodinou, Jerryl napsal: Položím vám záludnou otázku. Mnoho z nás napřed sní o svých dreamwatch, pak na ně ušetří a nakonec si je i koupí. Odhadem jsme v tom ve stovkách tisíc. Jste ale ochotni tento svůj klenot nosit? Nosit denně? Já bych ty mé strašně chtěl umět tahat - nosit tak, aby získávaly tu krásnou patinu, kterou by mohly obdivovat i má budoucí vnoučata, ale bohužel to neumím. O drahé hodinky se prostě bojím a vynesu je pouze příležitostně, takže spíš jenom leží ve skříni. Má pak taková koupě smysl? Podla mna taka kupa zmysel ma. Nevidim nic nezmyselne na tom si proste urobit radost bez vycitiek ci to bolo treba… zijeme len raz. Kupit si drahe hodinky ktore vytiahnes raz za tyzden na domace pomazlenie a von ich vezmes raz za mesiac je uplne v poriadku. Ked som kupil prve Rlx tak prve dva mesiace som ich na ruku ani nedal a dalsi pol rok som ich nosil len doma… Upraveno 28. září uživatelem Vortex-Tempus
sodekcz Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října (upraveno) Nemá to smysl. Jsou to všechno krámy. Manželka by ty peníze dokázala utratit daleko efektivněji. Teď se docela držím, nebýt narozenin a kolegů, kteří mně nechtěli kupovat nějaké hovadiny. Ani ve skříni nečíhá žádné neobjevené překvapení. A líto mi není nosit kterékoliv své hodinky. Pravda je že do cenové relace někde kolem Omega/ Rlx jsem nedorostl. Upraveno 3. října uživatelem sodekcz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se