Přejít na obsah

Bobřík - jak dlouho vydržím nekoupit hodinky?

Doporučené příspěvky

Vyzeralo to tak nádejne ... no vydržal som to 6 mesiacov. Ale tento rok sú to len dva kúsky, tak aspoň to nebolo nejaké prehnané množstvo. Obidva kúsky boli po nečakaných telefonátoch, že ma hodinky čakajú na predajni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Já mám za sebe pocit, že potřebuju vybudovat ideálnín hodinkovnici. Mám 10 pozic. Nejsem vyhraněný nějakému směru. Mám rád pestrost. Potápky, fieldy, digi, chrona, oblekovky, univerzálky, pracovní jebky.... některeé třeba i dvakrát to neříkám. Ze začátku jsem nakupoval tak nějak zmateně. Pak samozřejmě prodával a zase kupoval. Teď už na to jdu víc fištrónsky. Nemám možnost do toho sypat moc, tak spíš hledám levnější, ale zajímavější kousky.

No nicméně, ale to co zde nikdo slyšet nechtěl. Tento měsíc jsem koupil tři kusy:D. Jedny (jiné) už prodávám a a ještě jedny připravuju. Takže součtově +1. Nicméně mám v sobě pocit, že se blížím k té konečné sestavě a pak už snad bude klid. Při té dlouhé cestě jsem zjistil, že ná smysl kupovat kompromis, protože to stejně nefunguje. Na druhou stranu mám kolem sebe dost lidí, kteří to co já za rok utratím za hodinky prokouří a prochlastají - já nedělám ani jedno, tak si říkám, že jsem vlastně v pohodě.

Závěrem, asi přestanu jakmile budu mít v duši pocit, že mám to co potřebuju.

Odkaz ke komentáři

V 15. 11. 2023 v 20:35, indian2023 napsal:

,,,

Závěrem, asi přestanu jakmile budu mít v duši pocit, že mám to co potřebuju.

To prestaneme všetci, problém je v tom, že ten pocit mať nikdy nebudeme 😄

Inak som na tom podobne v tom, že nie som vyhranený žiadnemu smeru, moja hodinkovnica je taká všehochuť. No nespoliehaj sa na to, že máš 10 pozícií v hodinkovnici, tak to niečo znamená. Ja mám v mojej 8. Po tom, ako pribudli hodinky číslo 9, zistil som, že:

a.) hodinkovnica sa dá vymeniť za väčšiu

b.) dá sa dokúpiť druhá hodinkovnica

Takže počet pozícií v hodinkovnici, je ako vek u človeka. Proste je to číslo, čo nič neznamená 😄 

No musím nás všetkých pochváliť. Aj keď je to prd platné, je pekné, že sa snažíme s tým nejako bojovať a snažíme sa dodržiavať nejakých bobríkov, aj keď je pravda, že málokedy sme úspešní 😉

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 18. 11. 2023 v 19:17, Willie McBride napsal:

Takže počet pozícií v hodinkovnici, je ako vek u človeka. Proste je to číslo, čo nič neznamená 😄 😄

No musím nás všetkých pochváliť. Aj keď je to prd platné, je pekné, že sa snažíme s tým nejako bojovať a snažíme sa dodržiavať nejakých bobríkov, aj keď je pravda, že málokedy sme úspešní 😉

Hodinkovnice - máš pravdu 👍

Snažíme? No jak kdo, třeba ty jsi jedinec se slabým imunitním systémem. Příklad: když ti dealer zavolal, že dorazilo něco, co ani nechceš, tak to koupíš jen pro to, že... Protože sám ani nevíš proč 🤣😂

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, DarylVanHorne napsal:

Hodinkovnice - máš pravdu 👍

Snažíme? No jak kdo, třeba ty jsi jedinec se slabým imunitním systémem. Příklad: když ti dealer zavolal, že dorazilo něco, co ani nechceš, tak to koupíš jen pro to, že... Protože sám ani nevíš proč 🤣😂

... pretože si Vážim svoj čas. A keď som už raz išiel k tomu obchodníkovi sa zapísať na niečo, čo som ani nemyslel, že niekedy príde, tak nechcem, aby som tam išiel zbytočne.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Willie McBride napsal:

... pretože si Vážim svoj čas. A keď som už raz išiel k tomu obchodníkovi sa zapísať na niečo, čo som ani nemyslel, že niekedy príde, tak nechcem, aby som tam išiel zbytočne.

🤣 každé tvé nové odůvodnění je originální a vždy o něco ulítlejší 😂👍 Tak už jsi si koupil druhou hodinkovnici? 😉

Odkaz ke komentáři

před 45 minutami, DarylVanHorne napsal:

🤣 každé tvé nové odůvodnění je originální a vždy o něco ulítlejší 😂👍 Tak už jsi si koupil druhou hodinkovnici? 😉

Ešte nie, hľadám takú, čo by stála za výmenu tej pôvodnej. Nenašiel som takú, čo by mala dosť chlievikov a aby boli aj dostatočne veľké.

Odkaz ke komentáři

V 1. 12. 2023 v 13:08, Jerryl napsal:

Je 1. prosince

vydržel jsem měsíc bez nákupu 😀

😄 Gratulujem ku tomuto veľkému jubileu. Je krásne, že si sa podelil o tento výkon aj s ostatnými, aspoň vidíme, že keď sa chce, dá sa aj takáto méta dosiahnuť 😄  

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Jerryl napsal:

Se moc nesmějte.

Ani nevíte, kolik mi to dalo práce a odříkání, když je všude tolik nabídek.

No nekupte to, když je to tak výhodný 😂

Môj komentár bol úprimný a fakt to oceňujem. ako sa držíš. Mne prišla správa, že majú BlackFriday v mojom obľúbenom obchode, tak som to radšej ani neotvoril, nakoľko viem, že by to hrozilo nejakým problémom. Snažím sa abstinovať a pomerne mi to ide. Tento rok som si kúpil len 2 hodinky a dúfam, že budúci sa mi to podarí okresať na jeden kúsok. Budú to ťažké časy, no budem bojovať 😄

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Willie McBride napsal:

😄 Gratulujem ku tomuto veľkému jubileu. Je krásne, že si sa podelil o tento výkon aj s ostatnými, aspoň vidíme, že keď sa chce, dá sa aj takáto méta dosiahnuť 😄  

Amatérismus - já už přes 12 měsíců nic 😉 Ale upřímně mě to netěší 😂

Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, Jerryl napsal:

Se moc nesmějte.

Ani nevíte, kolik mi to dalo práce a odříkání, když je všude tolik nabídek.

No nekupte to, když je to tak výhodný 😂

My sa nesmejeme, my ti to úprimne prajeme🙂 ja som tento rok kúpil 3je a zaprisahal som sa že už do vianoc nič. Vydržal som s obrovským sebazaprením😂 nekúpiť nič z BF...ale furt hlodal chronočervík...tak som si povedal že som bol predsa celý rok dobrý a na vianoce si niečo malé zaslúžim🙂...tak som minulý týždeň objednal ďalšie a sú na ceste...čo už, slabá povaha som😂

Odkaz ke komentáři

Ja som skúsil napríklad si kúpiť hneď dvojo nových, nechal ich doma v šuplíku v krabičke, aby som ich nemal na očiach, a nosil som staré. S pocitom, že príde obdobie kedy ich vytiahnem a budem si ich naplno užívať. Tak som oddialil aspoň pár mesiacov potrebu nákupu nových :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak a je to tu, celý rok šetření na Omegy, a nakonec zjišťuji, že už to není takový cenový skok od Blancpain Fifty Fathoms, Piaget Polo S nebo Girard - Perregaux Laureato Absolute, nebo obligátních Rolex OP, samozřejmě servis je věc úplně jiná, ale jak říkal Homer Simpson, to už je problém budouciho Homera. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
V 11. 1. 2024 v 19:46, Pozorovatel napsal:

Docela pomáhá si čas od času koupit nový tah nebo řemínek.

Stávající hodinky to oživí, dodá nový nevšední vzhled a chuť na nákup nových to na nějakou dobu oddálí 😉

Páči sa mi, ako bojujeme s tou zákernou závislosťou 😄 Alebo sa aspoň snažíme, aj keď nie vždy je to jednoduché ... no potom príde @Jerryl a ukáže nám, že sa to dá a znovu nám to vleje nové sily do toho boja 😄

V 17. 12. 2023 v 15:23, nizkotucnytvaroh napsal:

Tak a je to tu, celý rok šetření na Omegy, a nakonec zjišťuji, že už to není takový cenový skok od Blancpain Fifty Fathoms, Piaget Polo S nebo Girard - Perregaux Laureato Absolute, nebo obligátních Rolex OP, samozřejmě servis je věc úplně jiná, ale jak říkal Homer Simpson, to už je problém budouciho Homera. 

Ani nehovor. Ja sa stále vnútorne kopem do zadku, že som neodolal telefonátu o RLX DJ a ulakomil som sa zo zvedavosti, že si chcem raz v živote vyskúšať aj RLX. Keď si predstavím, že s malým doplatkom som mohol zobrať Blancpainy, nejaké JLC, prípadne niečo iné zaujímavé, tak si kde tu pokazím náladu. No chcel som vyskúšať, čo na nich všetci vidia, skúsenosť mám, musím si na Blancpain či JLC ešte počkať ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...