Gilius Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Opět jsem si půjčil na pár chvil hodinky od jednoho ze svých kamarádů.....a malinko se s nimi pomazlil. Jsou to opět "jen" digitálky....ale ....... Jsou to velmi pěkné(na pohled) Timexy.Abych se přiznal,tak osobně se mi "papouškovské",pestrobarevné hodinky až tak nelíbí(no...G-Shocky možná jo)...ale Timex mi v tomhle přišel dost ujetý. Když jsem tyhle zelené krásky u kamaráda uviděl,zalíbily se mi hned! Gumová faseta je velmi podobná fasetě na G-čkách a vypadá,že velmi dobře odolá škrábancům a vůbec vlivům prostředí. Přitom je dost měkká,aby odolala a odměkčila případné pády hodinek...... Tlačítka na hodinkách jsou ze stejného materiálu,jako je faseta a mají tužší chod,aby nebylo možné je stisknout omylem.....při případném pohybu zápěstí. Stejně,jako mé nové Timex Humvee umí tyto hodinky funkci "noční režim"....pokud ji zapnu,tak po stisknutí kterhokoliv tlačítka se mi krásně rozsvítí displej....který je samozřejmě indiglo a svítí tedy vážně parádně!!!! Indiglo též(tedy,dle manuálu) šetří baterii a i když svítíte hodně,měla by vám v hodinkách vydržet minimálně 5 let..... Hodinky mají chronograf(100 hodin!!!!),několik budíků(jsou inteligentní,umí rozlišit víkend a tudíž vás v sobotu a v neděli nebudou budit ) a lze nastavit upozornění pro zvláštní příležitost(oslava úmrtí tchyně a tak ). Displej je snadno čitelný,číslice jsou velké,displej není přeplácaný. Co mi vadilo....... 1) Nylonový Velcro strap........asi vydrží málo......podobný mám na Humvee a vůbec mu nevěřím. Asi budu muset zainvestovat pár zlaťáčků a koupit nový a hlavně pořádný. 2) Tlačítko "start".....moc přečuhuje a myslím si,že bude první,co na těchto hodinkách řekne "pá pá"....... Celkově mne ale tyhle Timexy dost překvapily,ať již svým "military lookem",tak masivností(jsou pěkně těžké a rozměrově bych je určitě přirovnal ke starším G-čkám),přehledností...... Celkový verdik....líbí se mi moc!!!! funkce- -paměť na 30 kol -Golfové score -režim "upomínek" -3 alarmy -3 časová pásma -timer -"shock resistant" -WR 200 m foto je pouze z webu,nemám čím fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Tyhle digitálky vůbec nejsou špatná volba. Kdybych měl srovnávat použitelnost běžných digitálních Casií a Timexů, vyhrály by u mě Timexy. Víc (o dost víc) mi vyhovuje jejich ovládání, mají lepší budíky, lepší podsvětlení, lepší stopky s mezičasy, velký numera a některé modely reflexní displej. Casio má pro změnu navrch v technologiích - dokáže do jedněch hodinek nacpat kompas, výškoměr, teploměr, solární napájení, řízení rádiem a ještě to budou odolné G-Shocky. Bohužel pak na to mnohdy člověk musí mít týdenní školení aby se v tom neztrácel Casio také dává do odolných hodinek minerální sklo, Timex má vždy plast jestli se nepletu. G-Shocky jsem si koupil, protože mě tahle řada oslovila, má svou historii, svou komunitu a chci je mít prostě doma. Ovšem mnohem praktičtější mi přijdou Timexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Casio také dává do odolných hodinek minerální sklo případně tvrzený plast...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 ...měla by vám v hodinkách vydržet minimálně 5 let... To potvrzuju, v mejch starejch cca 15 let jsem baterku menit trikrat. A sviti dost. Co je prosim golfove score? Dela to i nejakej vyrobce u mechanik, nikdy jsem se nedocetl jak to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Co je prosim golfove score? jestli to chápu správně,mělo by to počítat údery a celkové score-zadáš PAR a jdeš......ale nejsem hráčem golfu a přiznám se,že to ani moc nechápu,jak přesně to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klooneyxxx Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 tl Casio také dává do odolných hodinek minerální sklo, Timex má vždy plast jestli se nepletu. Já mam Timex IronMan T53781 a na zadnim krytu mam napsáno mineral glas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klooneyxxx Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 tl Casio také dává do odolných hodinek minerální sklo, Timex má vždy plast jestli se nepletu. Já mam Timex IronMan T53781 a na zadnim krytu mam napsáno mineral glas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Klooneyxxx: to víš, oldschool shock resist Timex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klooneyxxx Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Klooneyxxx: to víš, oldschool shock resist Timex. It´s good Timex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Dneska jsem si jedny Timexy koupil... Na behani. Az dojdou tak to sem nekam hodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Dantechno: jaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se