KOCKOPEES Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Lunar piloty mám v lesklé verzi. Super hodinky. Málem jsem je prodal ale naštěstí je pořád mám. Kdyby byly v panda verzi tak by byly nej. To modrobíle menší co vypadaji jako pandy se mi nelíbí. Parking meter je na mě dost úlet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Chlapi díky za postřehy, ale asi vezmu ty tissot heritrage 1973. Tak nějak se mi asi líbí nejvíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Ahoj, sice nesplňují tvůj požadavek na wr100m a pro někoho to můžou být oblekovky, ale zkus mrknout na tyhle, za ty peníze by to nemusela být špatná volba https://www.helveti.cz/zeppelin-atlantic-8422-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 42 je při absenci lunety moc, hodinky na velké zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Snídal jsem vtipnou kaši, takže pokud by se to někoho dotklo, tak se předem omlouvám. Jak slyším Panda, tak = Fiat , v inzerci cca od 20.000 a ještě zbyde na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 2 hodinami, KOCKOPEES napsal: Chlapi díky za postřehy, ale asi vezmu ty tissot heritrage 1973. Tak nějak se mi asi líbí nejvíce. Jako jo, jsou moc pěkný když si odmyslím tu datumovku...ale 60k za Tissotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Jasan. Mám nabídku za skoro nové za 45tis. Což je podle mě ok. 60 bych za ně nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 3 hodinami, Jerryl napsal: Snídal jsem vtipnou kaši, takže pokud by se to někoho dotklo, tak se předem omlouvám. Jak slyším Panda, tak = Fiat , v inzerci cca od 20.000 a ještě zbyde na hodinky měl jsem to jednou půjčené ale ve verzi 100k. Bylo to docela vpoho auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Jo, ta prej byla hodně zábavná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Ahoj, chronomaster-y od Nivady si pozeral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Jj. Ale myslím že jsou 38 nebo tak nějak průměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 7. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 (upraveno) Tak dneska jsem byl mrknout na Tissot heritage a na ruce mi prostě vůbec nesedí prostě mozek to nějak nebere. Tisoot prx dobré ale kupodivu ten tah na moji tlapě vypadá jak řetízek. Jeste jsem zkusil doxa 600T sharkhunter. A jak jsem tuto značku ignoroval, jelikož ty 300 mi proste nesedí, tak toto je super. Už jsem je objednal Pandy příště:) Díky za Vaši snahu. Karel Upraveno 7. října 2023 uživatelem KOCKOPEES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 14 hodinami, Spongebob napsal: Nebrat... Karel uz vybral, tak muzu jeste sem poprosit jen strucne proc nebrat? Mas s nima nejakou zlou zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 před 14 hodinami, janoj napsal: Ahoj, chronomaster-y od Nivady si pozeral? AVIATOR SEA DIVER to spojení asi nechápu + 10atm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 (upraveno) co tie Bvlgari, co tam teraz hodil Kilundron? jaaaj mas doxy, tak sorry, nabuduce:) Upraveno 10. října 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Ahoj, na chronograph PRX od tissotu jsi koukal? Nevím jestli se dá brát jako panda, ale za mě hezký vintage look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2023 Zkoušel i na ruce, nelíbil se mu náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 V 6. 10. 2023 v 8:50, geralt napsal: Hanhart 417 ES 42mm - až na ruční nátah splňují vše a na výběr je hodná i zlá panda Jsou sice lehce přes limit, ale vzhledem ke strojovně (AMT 5100, flyback, column wheel) neznám kolem padesáti lepší chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se