Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, stalo sa niekomu, že pri úprave náramku na Béčkach nejde vysunúť ten krajný link po vyšróbovaní šróbov? Rukami to nejde. Mám obavu to niečím podpáčiť. Iné linky na náramku idú vysunuť bez problémov. 

Fotka zobrazuje, ktorý link potrebujem vysunúť.

IMG_8195.jpeg.c71b7909733528b53a13f4631f92d043.jpeg

Odesláno
  V 15. 10. 2023 v 16:57, lemon napsal:
Ahoj, stalo sa niekomu, že pri úprave náramku na Béčkach nejde vysunúť ten krajný link po vyšróbovaní šróbov? Rukami to nejde. Mám obavu to niečím podpáčiť. Iné linky na náramku idú vysunuť bez problémov. 
Fotka zobrazuje, ktorý link potrebujem vysunúť.
IMG_8195.jpeg.c71b7909733528b53a13f4631f92d043.jpeg

Ahoj, podle me by mel normalne jit ven, ale pokud nejde,tak bych ho nerval, nemuzez vyndat jinej nebo mas nejakej spec duvod zkracovat to o tenhle?
Odesláno (upraveno)

Edit: podarilo sa mi to rozobrat pomocou zubnej nite preriahnutej 4x poza link ( pri dvoch obtočkách sa pretrhla )a vší silou potiahnutím

Teraz zas neviem uvoľniť edlink pretože na obidvoch stranách je zárez na šróbovak. Tie síce mám dva ale neviem to tak uchytiť aby som mohol jeden uvoľniť lebo je tam asi loctide 🫣 a pretáča sa mi to celé

@mickeycz iný tam nie ale už je to vyriešené. Teraz aby som odstránil stredový link, musím uvoľniť end link, len ten má šrôby na oboch stranách 🫣

IMG_8198.thumb.jpeg.a2f2c5f38062e92fcbea9f219b3faa41.jpeg

Upraveno uživatelem lemon
Odesláno (upraveno)

Edit2: 

Podarilo sa mi zafixovat vo vodorovnej polohe jeden šróbovák a druhým to uvoľniť. Bál som sa, že pri zaberaní sa šmykne a spravím nejakú ryhu na náramku ale naštastie to bolo bez úrazu. 

takže vyriešené a teraz mám sponu pekne v strede zápästia. 

Upraveno uživatelem lemon
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...