Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Kristepane, takový kontrolor stojí na společenském žebříčku někde mezi bezdomovcem a revizorem Dopravních podniků :)

Zatím se mi všichni kontrolori vrátili do kanclu živí a zdraví :whistling:

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona...

OSA? :crying_anim02:

Odesláno
No já se ho ptal před dvěma měsíci, tak třeba změnil názor...pokukoval jsem po těchto

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260420944258

Ona je otázka, či to rozuměl, nerozuměl ani slovům brown a strap...:-) myslim, že mu ten "prostor" na ebay někdo udělal a on vlastně jen mechanicky posílá. Zatím mi vše poslal s poštovným v ceně, tedy FREE P&P...

edit: načet se link... mám ty samé:-) večer postnu fotky s mou haxničkou:o Doporučil bych je s klidným svědomím. Co mi za ten týden na ruce přežily...

Odesláno
Ona je otázka, či to rozuměl, nerozuměl ani slovům brown a strap...:-) myslim, že mu ten "prostor" na ebay někdo udělal a on vlastně jen mechanicky posílá. Zatím mi vše poslal s poštovným v ceně, tedy FREE P&P...

edit: načet se link... mám ty samé:-) večer postnu fotky s mou haxničkou:o Doporučil bych je s klidným svědomím. Co mi za ten týden na ruce přežily...

jazyková bariéra...no já o nich přemýšlím už dlouho, ale ještě nejsem rozhodnutý jaké...on jich má v nabídce několik a docela zajímavé, za ty prachy na takové to nosení do hospy... A že jsou "trošku" podobné modelům jiných značek mi vrásky nedělá.

Odesláno
jazyková bariéra...no já o nich přemýšlím už dlouho, ale ještě nejsem rozhodnutý jaké...on jich má v nabídce několik a docela zajímavé, za ty prachy na takové to nosení do hospy... A že jsou "trošku" podobné modelům jiných značek mi vrásky nedělá.

Nu mám objedaný černý s sekundovkou na 9 a pak to co mám v černým, aale bojím bojím, protože píšou 43mm a někomu dorazily 47mm...

Odesláno
Nu mám objedaný černý s sekundovkou na 9 a pak to co mám v černým, aale bojím bojím, protože píšou 43mm a někomu dorazily 47mm...

Klíd, to unosíš...Já tam mám asi troje, které by mě zaujaly, ale přeci si jako úchyl nekoupím všechny...

Odesláno
Klíd, to unosíš...Já tam mám asi troje, které by mě zaujaly, ale přeci si jako úchyl nekoupím všechny...

:speak_cool: nu nechám si jen ty modro bílý, zbytek je pro jiný lidi, to mi nebrání je nafotit a ukázat tady:o) Takže spíš, aby je unosil kolega...

Odesláno

Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř.

Odesláno
Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř.

uvnitr je neco jako klon unitasu a doufam, ze si nemyslis, ze to fakt odbiji :)

jeden obrazek strojku

ywwrny.jpg

Odesláno

Obavam se, ze to s repetici nebude mit nic spolecnyho ;)

Odesláno

presne jak rika spederer. jen se to tlacitko pohybuje. videl jsem podbony skeletony. a i majitel rekl, ze tlacitko se jen hejbe. nic neodbiji. to by bylo uz torchu silny kafe mit hodinky za 100 babek s repetici :)

Odesláno

tady je kopie Unitasu - 260410305751

strojek co hledas - 260414572679

a další co prodává, jen pozor na komunikaci, neumí ani německy, ani anglicky (zvladne maximálně "OK") :suicide_anim:

edit: jsou to čísla aukcí na ebay

Odesláno
presne jak rika spederer. jen se to tlacitko pohybuje. videl jsem podbony skeletony. a i majitel rekl, ze tlacitko se jen hejbe. nic neodbiji. to by bylo uz torchu silny kafe mit hodinky za 100 babek s repetici :)

Škoda no, tohle může bimbnout jenom jednou, když s tím praštím o zem. :rolleyes: Trochu jsem doufal, že by to neco dělat mohlo. :D Pak by bylo zajímavé to prozkoumat a pošťourat se.

Odesláno
Škoda no, tohle může bimbnout jenom jednou, když s tím praštím o zem. :rolleyes: Trochu jsem doufal, že by to neco dělat mohlo. :D Pak by bylo zajímavé to prozkoumat a pošťourat se.

tuhle ideu jsem mel taky. mozna me opravi zkusenejsi, ale repetice je natolik slozita, ze i "fejky" jsou pekelne drahy. kdyz se ti podari sehant funkcni fejk. sea gull dela a myslim stoji 10-20k babek

Odesláno

Strojek s nástavbou (snad se tomu tak říká) z Parnis GMT.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...