Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Foundryman napsal:
Kristepane, takový kontrolor stojí na společenském žebříčku někde mezi bezdomovcem a revizorem Dopravních podniků :)

Zatím se mi všichni kontrolori vrátili do kanclu živí a zdraví :whistling:

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  Jacoppo napsal:
Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona...

OSA? :crying_anim02:

Odesláno
  pete napsal:
No já se ho ptal před dvěma měsíci, tak třeba změnil názor...pokukoval jsem po těchto

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260420944258

Ona je otázka, či to rozuměl, nerozuměl ani slovům brown a strap...:-) myslim, že mu ten "prostor" na ebay někdo udělal a on vlastně jen mechanicky posílá. Zatím mi vše poslal s poštovným v ceně, tedy FREE P&P...

edit: načet se link... mám ty samé:-) večer postnu fotky s mou haxničkou:o Doporučil bych je s klidným svědomím. Co mi za ten týden na ruce přežily...

Odesláno
  Jacoppo napsal:
Ona je otázka, či to rozuměl, nerozuměl ani slovům brown a strap...:-) myslim, že mu ten "prostor" na ebay někdo udělal a on vlastně jen mechanicky posílá. Zatím mi vše poslal s poštovným v ceně, tedy FREE P&P...

edit: načet se link... mám ty samé:-) večer postnu fotky s mou haxničkou:o Doporučil bych je s klidným svědomím. Co mi za ten týden na ruce přežily...

jazyková bariéra...no já o nich přemýšlím už dlouho, ale ještě nejsem rozhodnutý jaké...on jich má v nabídce několik a docela zajímavé, za ty prachy na takové to nosení do hospy... A že jsou "trošku" podobné modelům jiných značek mi vrásky nedělá.

Odesláno
  pete napsal:
jazyková bariéra...no já o nich přemýšlím už dlouho, ale ještě nejsem rozhodnutý jaké...on jich má v nabídce několik a docela zajímavé, za ty prachy na takové to nosení do hospy... A že jsou "trošku" podobné modelům jiných značek mi vrásky nedělá.

Nu mám objedaný černý s sekundovkou na 9 a pak to co mám v černým, aale bojím bojím, protože píšou 43mm a někomu dorazily 47mm...

Odesláno
  Jacoppo napsal:
Nu mám objedaný černý s sekundovkou na 9 a pak to co mám v černým, aale bojím bojím, protože píšou 43mm a někomu dorazily 47mm...

Klíd, to unosíš...Já tam mám asi troje, které by mě zaujaly, ale přeci si jako úchyl nekoupím všechny...

Odesláno
  pete napsal:
Klíd, to unosíš...Já tam mám asi troje, které by mě zaujaly, ale přeci si jako úchyl nekoupím všechny...

:speak_cool: nu nechám si jen ty modro bílý, zbytek je pro jiný lidi, to mi nebrání je nafotit a ukázat tady:o) Takže spíš, aby je unosil kolega...

Odesláno

Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř.

Odesláno
  Dali napsal:
Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř.

uvnitr je neco jako klon unitasu a doufam, ze si nemyslis, ze to fakt odbiji :)

jeden obrazek strojku

ywwrny.jpg

Odesláno
  Dali napsal:

Obavam se, ze to s repetici nebude mit nic spolecnyho ;)

Odesláno

presne jak rika spederer. jen se to tlacitko pohybuje. videl jsem podbony skeletony. a i majitel rekl, ze tlacitko se jen hejbe. nic neodbiji. to by bylo uz torchu silny kafe mit hodinky za 100 babek s repetici :)

Odesláno
  Dali napsal:

tady je kopie Unitasu - 260410305751

strojek co hledas - 260414572679

a další co prodává, jen pozor na komunikaci, neumí ani německy, ani anglicky (zvladne maximálně "OK") :suicide_anim:

edit: jsou to čísla aukcí na ebay

Odesláno
  911 napsal:
presne jak rika spederer. jen se to tlacitko pohybuje. videl jsem podbony skeletony. a i majitel rekl, ze tlacitko se jen hejbe. nic neodbiji. to by bylo uz torchu silny kafe mit hodinky za 100 babek s repetici :)

Škoda no, tohle může bimbnout jenom jednou, když s tím praštím o zem. :rolleyes: Trochu jsem doufal, že by to neco dělat mohlo. :D Pak by bylo zajímavé to prozkoumat a pošťourat se.

Odesláno
  Dali napsal:
Škoda no, tohle může bimbnout jenom jednou, když s tím praštím o zem. :rolleyes: Trochu jsem doufal, že by to neco dělat mohlo. :D Pak by bylo zajímavé to prozkoumat a pošťourat se.

tuhle ideu jsem mel taky. mozna me opravi zkusenejsi, ale repetice je natolik slozita, ze i "fejky" jsou pekelne drahy. kdyz se ti podari sehant funkcni fejk. sea gull dela a myslim stoji 10-20k babek

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...