Jacoppo Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Foundryman napsal: Kristepane, takový kontrolor stojí na společenském žebříčku někde mezi bezdomovcem a revizorem Dopravních podniků Zatím se mi všichni kontrolori vrátili do kanclu živí a zdraví
little_w Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Jacoppo napsal: Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona... OSA?
Jacoppo Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 little_w napsal: OSA? Něco podobnýho, ale nekoušu, jen sexy babenky
pete Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Pavel K. napsal: Mě to ukazuje dopravu zdarma i k nám. Po dotazu doprava k nám 10 dolsů... Jen doplním odkaz... http://cgi.ebay.com/New-47mm-chronometer-p...93%3A1|294%3A50
Jacoppo Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 pete napsal: Po dotazu doprava k nám 10 dolsů... Jen doplním odkaz... http://cgi.ebay.com/New-47mm-chronometer-p...93%3A1|294%3A50 Divný, mě to poslal zadara, všechny troje:-) jen me to stalo 4 USD na pojisteni
pete Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Jacoppo napsal: Divný, mě to poslal zadara, všechny troje:-) jen me to stalo 4 USD na pojisteni No já se ho ptal před dvěma měsíci, tak třeba změnil názor...pokukoval jsem po těchto http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260420944258
Jacoppo Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 pete napsal: No já se ho ptal před dvěma měsíci, tak třeba změnil názor...pokukoval jsem po těchto http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260420944258 Ona je otázka, či to rozuměl, nerozuměl ani slovům brown a strap...:-) myslim, že mu ten "prostor" na ebay někdo udělal a on vlastně jen mechanicky posílá. Zatím mi vše poslal s poštovným v ceně, tedy FREE P&P... edit: načet se link... mám ty samé:-) večer postnu fotky s mou haxničkou:o Doporučil bych je s klidným svědomím. Co mi za ten týden na ruce přežily...
pete Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Jacoppo napsal: Ona je otázka, či to rozuměl, nerozuměl ani slovům brown a strap...:-) myslim, že mu ten "prostor" na ebay někdo udělal a on vlastně jen mechanicky posílá. Zatím mi vše poslal s poštovným v ceně, tedy FREE P&P... edit: načet se link... mám ty samé:-) večer postnu fotky s mou haxničkou:o Doporučil bych je s klidným svědomím. Co mi za ten týden na ruce přežily... jazyková bariéra...no já o nich přemýšlím už dlouho, ale ještě nejsem rozhodnutý jaké...on jich má v nabídce několik a docela zajímavé, za ty prachy na takové to nosení do hospy... A že jsou "trošku" podobné modelům jiných značek mi vrásky nedělá.
Jacoppo Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 pete napsal: jazyková bariéra...no já o nich přemýšlím už dlouho, ale ještě nejsem rozhodnutý jaké...on jich má v nabídce několik a docela zajímavé, za ty prachy na takové to nosení do hospy... A že jsou "trošku" podobné modelům jiných značek mi vrásky nedělá. Nu mám objedaný černý s sekundovkou na 9 a pak to co mám v černým, aale bojím bojím, protože píšou 43mm a někomu dorazily 47mm...
pete Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Jacoppo napsal: Nu mám objedaný černý s sekundovkou na 9 a pak to co mám v černým, aale bojím bojím, protože píšou 43mm a někomu dorazily 47mm... Klíd, to unosíš...Já tam mám asi troje, které by mě zaujaly, ale přeci si jako úchyl nekoupím všechny...
Jacoppo Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 pete napsal: Klíd, to unosíš...Já tam mám asi troje, které by mě zaujaly, ale přeci si jako úchyl nekoupím všechny... nu nechám si jen ty modro bílý, zbytek je pro jiný lidi, to mi nebrání je nafotit a ukázat tady:o) Takže spíš, aby je unosil kolega...
spiderer Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Tak posilam odkaz na recenzi kde se da vycist par dojmu a je tam neco malo fotek http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20052
Dali Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř.
911 Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Dali napsal: Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř. uvnitr je neco jako klon unitasu a doufam, ze si nemyslis, ze to fakt odbiji jeden obrazek strojku
spiderer Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Dali napsal: Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř. Obavam se, ze to s repetici nebude mit nic spolecnyho
911 Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 presne jak rika spederer. jen se to tlacitko pohybuje. videl jsem podbony skeletony. a i majitel rekl, ze tlacitko se jen hejbe. nic neodbiji. to by bylo uz torchu silny kafe mit hodinky za 100 babek s repetici
Jacoppo Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Dali napsal: Nemáte někdo odkaz na ty skoro IWC s repeticí, na první stránce? Nemůžu je nikde na ebay najít. Moc by mě zajímalo, jestli jim to funguje a rád bych zjistil, co je uvnitř. tady je kopie Unitasu - 260410305751 strojek co hledas - 260414572679 a další co prodává, jen pozor na komunikaci, neumí ani německy, ani anglicky (zvladne maximálně "OK") edit: jsou to čísla aukcí na ebay
Dali Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 911 napsal: presne jak rika spederer. jen se to tlacitko pohybuje. videl jsem podbony skeletony. a i majitel rekl, ze tlacitko se jen hejbe. nic neodbiji. to by bylo uz torchu silny kafe mit hodinky za 100 babek s repetici Škoda no, tohle může bimbnout jenom jednou, když s tím praštím o zem. Trochu jsem doufal, že by to neco dělat mohlo. Pak by bylo zajímavé to prozkoumat a pošťourat se.
911 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Dali napsal: Škoda no, tohle může bimbnout jenom jednou, když s tím praštím o zem. Trochu jsem doufal, že by to neco dělat mohlo. Pak by bylo zajímavé to prozkoumat a pošťourat se. tuhle ideu jsem mel taky. mozna me opravi zkusenejsi, ale repetice je natolik slozita, ze i "fejky" jsou pekelne drahy. kdyz se ti podari sehant funkcni fejk. sea gull dela a myslim stoji 10-20k babek
Luk Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Strojek s nástavbou (snad se tomu tak říká) z Parnis GMT.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.