Jacoppo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Jacoppo - mam je od prodejce "145799wsl", to ze poslal jiny mu nezazlivam, to se stat muze, to ze tyden nenapsal omluvu nebo navrh reseni uz by se asi stavat nemelo, porad premyslim jestli mu dam negativni feedback nebo to poresim jinak Aaaha... no to je ten samej, u kteryho sem nakupoval a nakupuju i ja. Mě přišlo, že komunikace mu vůbec dělá problém už jen tím, že nerozumí. Psal jsem mu, či je možné, aby hodinky dodal s hnědým páskem či jinou sponou, odpovědí mi bylo "Strap oky, whyts your problem"... Sem čím dál tím zvědavej, co že mi to příjde.
spiderer Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Ono vzhledem k cene hodinek me to netrapi, ale trosku vroubek prodejce ma.. Az k tomu napisu par komplexnejsich postrehu, vyplyne z toho, ze to rozhodne neni zadna tragedie
Jacoppo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 A poslední dnešní otázka z mé strany;-) Jaký typ jsi si koupil? Těším se na postřehy, v mém okolí jsou díky poměru cena/kvalita dosti oblíbené.
Viktor Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 A poslední dnešní otázka z mé strany;-) Jaký typ jsi si koupil? Těším se na postřehy, v mém okolí jsou díky poměru cena/kvalita dosti oblíbené. Jo, máš ívécéčka, panerajky nebo chronoswiss ?
Jacoppo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Jo, máš ívécéčka, panerajky nebo chronoswiss ? Mě to příde jako obšlehnutý IWC Viz fotky co jsem tu postoval dříve... Ale tak na venčení psa se to hodí, do práce nosím z 90% buď Poljotky nebo Slavu-Start... a rozhoduju se mezi Hamiltonkama X-Wind a Nav-B Chrono II
bandicoot Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 spidererovy parnisy jsou za ty prachy parádní. Zdůrazňuju: za ty prachy. Ultralevná cesta k líbivým mechanikám. A ta velikost jim sluší, jsou festovní.
spiderer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 spidererovy parnisy jsou za ty prachy parádní. Zdůrazňuju: za ty prachy. Ultralevná cesta k líbivým mechanikám. A ta velikost jim sluší, jsou festovní. Jsem je jeste nikomu neukazoval a uz je vsichni videli, to je zajimavy Je viet ze se u simona protoci celkem velka cast zdejsiho OSAzenstva
Baker Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Jsem je jeste nikomu neukazoval a uz je vsichni videli, to je zajimavy Je viet ze se u simona protoci celkem velka cast zdejsiho OSAzenstva Tak ktere mas ?
spiderer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Tyhle http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260391987196 Nejde mi sem dat pouze obrazek z aukce, tak posilam celou aukci, jen to nejsou ty 43mm co jsem chtel ale prdacky 46mm
spiderer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Je to rezerva natahu, celkem me prekvapilo jak se pri pohybu natahuje pomalu a pri natazeni korunkou vystreli jak blazniva Funguje rekl bych spolehlive
Baker Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Nejde mi sem dat pouze obrazek z aukce, tak posilam celou aukci, jen to nejsou ty 43mm co jsem chtel ale prdacky 46mm Rekl bych, ze ve 43mm nejsou, spis ma prodejce chybu v popisu.
spiderer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Rekl bych, ze ve 43mm nejsou, spis ma prodejce chybu v popisu. Pise velikost 43mm, roztec remenu 22mm a je to 46/24 Ze by se seknul vicekrat mi prijde divny, i kdyz mozny je vsechno
Baker Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ze by se seknul vicekrat mi prijde divny, i kdyz mozny je vsechno Je to cinan
little_w Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Tyhle http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=260391987196 Nejde mi sem dat pouze obrazek z aukce, tak posilam celou aukci, jen to nejsou ty 43mm co jsem chtel ale prdacky 46mm obrazek je tady: me ta aukce ukazuje 89 dolaru a doprava do anglie zdarma... hmm...
Pavel K. Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 me ta aukce ukazuje 89 dolaru a doprava do anglie zdarma... hmm... Mě to ukazuje dopravu zdarma i k nám.
Jacoppo Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Zrovna na tyhle sem koukal, ale pokud je to opravdu 46/7, tak nic pro mne... ja mam 43/44 a přídou mi hodně velký... Taky mám řemínek 24... ani sem to neměřil, díky za upozornění... aspoň vím, po čem se teĎ dívat. Zajímavý je, že ty mý sou vpodstatě to samý, v modro-bílym a ať měřim jak měřim, furt mi to vychází mezi 43 a 44:o)) měřim stahovačákem:o)))
little_w Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Mě to ukazuje dopravu zdarma i k nám. no to bych docela cekal... ale pocitac kvuli tomu prenastavovat nebudu... tak si to wokna asi automaticky nastavily ke mne domu, a ne k tobe domu ;-)
B.F.G. Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Pokud je to 46mm tak to stojí za shlédnutí. Asi budu muset někam na brigádu. Hééj, nepotřebujete někdo brigádníka???
Jacoppo Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Pokud je to 46mm tak to stojí za shlédnutí. Asi budu muset někam na brigádu. Hééj, nepotřebujete někdo brigádníka??? Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona...
Foundryman Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona... Kristepane, takový kontrolor stojí na společenském žebříčku někde mezi bezdomovcem a revizorem Dopravních podniků
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.