Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jacoppo - mam je od prodejce "145799wsl", to ze poslal jiny mu nezazlivam, to se stat muze, to ze tyden nenapsal omluvu nebo navrh reseni uz by se asi stavat nemelo, porad premyslim jestli mu dam negativni feedback nebo to poresim jinak ;)

Aaaha... no to je ten samej, u kteryho sem nakupoval a nakupuju i ja. Mě přišlo, že komunikace mu vůbec dělá problém už jen tím, že nerozumí. Psal jsem mu, či je možné, aby hodinky dodal s hnědým páskem či jinou sponou, odpovědí mi bylo "Strap oky, whyts your problem"... Sem čím dál tím zvědavej, co že mi to příjde.

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

A poslední dnešní otázka z mé strany;-) Jaký typ jsi si koupil? Těším se na postřehy, v mém okolí jsou díky poměru cena/kvalita dosti oblíbené.

Odesláno
A poslední dnešní otázka z mé strany;-) Jaký typ jsi si koupil? Těším se na postřehy, v mém okolí jsou díky poměru cena/kvalita dosti oblíbené.

Jo, máš ívécéčka, panerajky nebo chronoswiss :lol: ?

Odesláno
Jo, máš ívécéčka, panerajky nebo chronoswiss :lol: ?

Mě to příde jako obšlehnutý IWC :whistling: Viz fotky co jsem tu postoval dříve... Ale tak na venčení psa se to hodí, do práce nosím z 90% buď Poljotky nebo Slavu-Start... a rozhoduju se mezi Hamiltonkama X-Wind a Nav-B Chrono II :whistling:

Odesláno
spidererovy parnisy jsou za ty prachy parádní. Zdůrazňuju: za ty prachy. Ultralevná cesta k líbivým mechanikám. A ta velikost jim sluší, jsou festovní.

Jsem je jeste nikomu neukazoval a uz je vsichni videli, to je zajimavy :lol2: Je viet ze se u simona protoci celkem velka cast zdejsiho OSAzenstva :)

Odesláno
Nejde mi sem dat pouze obrazek z aukce, tak posilam celou aukci, jen to nejsou ty 43mm co jsem chtel ale prdacky 46mm :)

Rekl bych, ze ve 43mm nejsou, spis ma prodejce chybu v popisu.

Odesláno

Zrovna na tyhle sem koukal, ale pokud je to opravdu 46/7, tak nic pro mne... ja mam 43/44 a přídou mi hodně velký... Taky mám řemínek 24... ani sem to neměřil, díky za upozornění... aspoň vím, po čem se teĎ dívat. Zajímavý je, že ty mý sou vpodstatě to samý, v modro-bílym a ať měřim jak měřim, furt mi to vychází mezi 43 a 44:o)) měřim stahovačákem:o)))

Odesláno
Mě to ukazuje dopravu zdarma i k nám.

no to bych docela cekal... ale pocitac kvuli tomu prenastavovat nebudu... tak si to wokna asi automaticky nastavily ke mne domu, a ne k tobe domu ;-)

Odesláno
Pokud je to 46mm tak to stojí za shlédnutí. Asi budu muset někam na brigádu.

Hééj, nepotřebujete někdo brigádníka???

Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona...

Odesláno
Jestli jsi z Prahy a si spolehlivej, tak mi pošli SZ, potřebuju brigádníky pro společnost zabývající se kontrolou provozoven ohledně dodržování autorského zákona...

Kristepane, takový kontrolor stojí na společenském žebříčku někde mezi bezdomovcem a revizorem Dopravních podniků :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...