Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, co na to rict. Z dobreho pristupu je treba se vzdy poucit. Heled das mi tu propisku opozdene k jezisku?

Stromek mam jeste porad pichlej ve snehu na terasce.

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
No, co na to rict. Z dobreho pristupu je treba se vzdy poucit. Heled das mi tu propisku opozdene k jezisku?

Stromek mam jeste porad pichlej ve snehu na terasce.

Tak to už máš smůlu. Kdybys se mnou řádně chodil na několik deci, tak bys jí měl už doma :wine:

Odesláno

Koupil jsem parnisi aotomaty za cca 1100kč, ale všiml jsem si že mimostředová vteřinovka sebou sem tam cukne,jakoby by ji sem tam něco přibrzdilo a pak poskočí,má někdo ta takovou skušenost.Jinak jdou slušně +3 sekundy 24 hod.

Odesláno
Koupil jsem parnisi aotomaty za cca 1100kč, ale všiml jsem si že mimostředová vteřinovka sebou sem tam cukne,jakoby by ji sem tam něco přibrzdilo a pak poskočí,má někdo ta takovou skušenost.Jinak jdou slušně +3 sekundy 24 hod.

To tam asi číňanovi někam zapadlo zrnko rejže.

Odesláno

... to bude časová rovnice - takový to fazoloidní kolečko.

Teď vážně, na mnoha fotkách čínskejch strojů je vidět, že co zub to unikát. Očividně to ale na součtu nevadí a 360st to oběhne za 60sek.

...pokud je kolečko z plechu, za rok za dva se oběhá a bude to v pohodě ;-)

Odesláno
... to bude časová rovnice - takový to fazoloidní kolečko.

Teď vážně, na mnoha fotkách čínskejch strojů je vidět, že co zub to unikát. Očividně to ale na součtu nevadí a 360st to oběhne za 60sek.

...pokud je kolečko z plechu, za rok za dva se oběhá a bude to v pohodě ;-)

Proc ty jsi si kupoval ty Jegry?

Ne - sranda, hlavne no flame.

Az budu mit poruchu poslu ti hodinky do opravy, tahle uvaha me dostala :lol2:

Tak to už máš smůlu. Kdybys se mnou řádně chodil na několik deci, tak bys jí měl už doma :wine:

Je mi to jasny. Dal jsi ji uz hluchymu Marovi :lol2:

Odesláno
Kluci poradíte mi? Vy tady z čínské sekce se v tom vyznáte. K vánocům jsem od babičky dostal kožené rukavice, ale jsou z Číny. Ale zase tam píšou, že jsou Echt = pravé. Je to fejk, nebo ne? A nebo jsou vlastně z Itálie?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

napis ECHT ma zrejme evokovat nemecke ECHT LEDER (nebo tak nejak), tzn z prave kuze. Ty je mas ale jenom echt, takze z praveho neceho :-D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...