Mint Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Dobrý den. Zakoupil jsem si Citizen CA4220 se strojkem B620 Ecodrive. K hodinkám nebyl manuál a já jsem byl nedočkavý a nastavoval jsem datum mezi 20:15 - 21:30, už přesně nevím. Dneska jsem si jej našel na interentu. Mohl jsem hodinkám ublížit? Jak poznám že je datumovka v pořádku? Předem díky za radu.
Xenomorfus Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 Pokud datumovka datumovkuje (datum ukazuje jak ma a zapada presne do okynka), pak je to v pohode. Neni receno, ze se to stane vzdy, kdyz kolem pulnoci (+- 2 hodiny) serizujes datum, ze dojde k poskozeni. Nicmene bych to moc nepokousel.
Jerryl Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Odesláno 18. října 2023 kolem 21. hodiny je ještě docela brzy, aby byly kolečka datumu v záběru. Nebál bych se, ale vzal bych to jako ponaučení. Proto se doporučuje s datem hýbat, když jsou ručičky v dolní polokouli od 3 do 9, protože, není jasné, jestli právě ukazují den nebo noc, která je nebezpečná. Já si většinou protočím ručičky, abych věděl, že jsem ve dne.
Mint Odesláno 31. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2023 Zatím to vypadá že se hodinkám nic nestalo. Děkuji za uklidnění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se