Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Se sbíráním hodinek začínám chci se zeptat jak se jmenují první ruské digitalní hodinky jak si pampamatuju že svítily jak baterky byly bud cervene zelene nebo modry podsvícení. Prosím o radu kde by se dali sehnat diky zelenac

Návštěvník tolja
Odesláno
Ahoj. Se sbíráním hodinek začínám chci se zeptat jak se jmenují první ruské digitalní hodinky jak si pampamatuju že svítily jak baterky byly bud cervene zelene nebo modry podsvícení. Prosím o radu kde by se dali sehnat diky zelenac

Podle mne by se měly jmenovat Elektronika, jiné digi CCCP made neznám. Sehnat je občas lze na aukro.cz, anebo ebay.com

Návštěvník tolja
Odesláno

Já měl před časem přesně tyto v poněkud méně zachovaném stavu, ale už je nemám, a v jiné barvě jsem je neviděl.

Odesláno
Nějaké se objevily na Aukru

modul z těchto se nechá použít do digitálek od Primu(jest to ten samý,který Prim používal,když digitálky vyráběl)......:) Jsou to Elektronika 5......

Návštěvník tolja
Odesláno
Nějaké se objevily na Aukru

To už je mnohem novější záležitost, ty o kterých je řeč neukazovaly čas permanentně, ale po zmáčknutí čudlu se na chvilku rozsvítily.

Odesláno
To už je mnohem novější záležitost, ty o kterých je řeč neukazovaly čas permanentně, ale po zmáčknutí čudlu se na chvilku rozsvítily.

Přesně tak nebyl to klasickém lcd displej s tekutých krystalů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...