de-luxe Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 dobrý den, poradí mi někdo s identifikací těchto hodinek? model, přibližný rok výroby... děkuji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 dobrý den, poradí mi někdo s identifikací těchto hodinek? model, přibližný rok výroby... děkuji! Stejny dotaz byl tady (dokoce se stejnou fotkou).
Jeremy Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Stejny dotaz byl tady (dokoce se stejnou fotkou). Zřejmě nějaký putovní kousek.
de-luxe Odesláno 19. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Zřejmě nějaký putovní kousek. Kdepak putovní, jsem stále majitelem, ale kolega se mi jaksi nepochlubil, že položil dotaz na toto forum..jinak info předal, ale poněkud neurčité. Přesto děkuji za odpověď. V práci si ho podám
de-luxe Odesláno 19. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Stejny dotaz byl tady (dokoce se stejnou fotkou). jinak dobrej trapas ještě jednou děkuji bakerovi i jeremymu... a samozřejmě i X-Bobovi, jehož autoritu jsem si dovolil podrýt tím, že jsem si info od něj chtěl ještě upřesnit na odborném fóru :-) ... ale já fakt netušil, že se tázal na chronomágu! uličník...
ANT Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 strasne zvlastna je ta "2ka" na ciferniku, chvilku som sa do nich musel zapozerat kym som pochopil ako to bolo myslene (proste som ju tam nevidel )
de-luxe Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 A jdou ? Udelej foto stojku. fotku střev v nejbližší době dodám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se