Macko Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Pomozte mam dilema Mido vs. Oris cena do 20000. Obě u nás stojí max 19900. Nebo jestli mate jiné nápady aby to bylo swiss made a cena klidně nižší budu jen rád. Líbí se mi ještě Fortis ale jsou dražší asi o 5tisíc. Dík
Ghill Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Mam tie mida co vyberas, len v limitke. Maximalna spokojnost, vysoka presnost, velmi pohodlne sa nosia. Mozem doporucit.
Duko Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Na prvý pohľad sú skoro rovnaké. Musíš si ich hlavne zobrať do ruky a až potom sa rozhodnúť a ešte zváž spôsob uchytenia remienka ak by si ho chcel (alebo musel) vymeniť, aby si nebol odkázaný len na originál.
Macko Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Na prvý pohľad sú skoro rovnaké. Musíš si ich hlavne zobrať do ruky a až potom sa rozhodnúť a ešte zváž spôsob uchytenia remienka ak by si ho chcel (alebo musel) vymeniť, aby si nebol odkázaný len na originál. A ano na první pohled vypadají stejně ale chtěl jsem vědět jestli je některá značka lepší nebo něco podobného. V rukou jsem je měl ale ne najednou protože je každé prodávají v jiné prodejně. A líbili se mi asi tak stejně. Jen že mido má cosc certifikát. A ten pasek neumím poznat. Jestli jo nebo ne. Poraďte. Ale věc se má tak že si asi stejně nebudu kupovat neoriginální řemen protože se mi líbí original a stejný seženu jen u výrobce. Otázka je kolik stojí náhradní řemen na oris nebo na mido.
Ghill Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Na obe hodinky budes potrebovat original remen, iny tam nepojde. U Mida mas vyhodu, ze ma okrem kaucuku (velmi prijemny) aj kovovy (velmi zaujimavy a jedinecny) aj kozu.
Macko Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Na obe hodinky budes potrebovat original remen, iny tam nepojde. U Mida mas vyhodu, ze ma okrem kaucuku (velmi prijemny) aj kovovy (velmi zaujimavy a jedinecny) aj kozu. A nevíte náhodou ty ceny? klidně i koženej i ocelovej tah.
CzechJoker Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Já se přikláním k Oris, i když tento design zrovna neprožívám. Mido je součástí Swatch group, Oris je nezávislá firma. V Oriskách už by měla být Sellita SW200-2, kalibr srovnatelný s Etou. Hodně záleží na tom, jak se s nimi cítíš, když je oblečeš.
tyfo Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Ja tedy za mne take MIDO ale ja MIDO mam tak mozna nejsem uplne objektivni, maji fakt dobre vyvedene rucky je jsou krasne videt v kazdem svetle i tme na mojich mi tedy vadi ze tam neni "day date " ale jen datum, maji prijemne tvarovane dno je to pekne pohodlne, ten ocelovy tah take dobre padne. Dale vyzdvihuji specialni korkove tesneni kolem korunky. Celkove spokojenost. par fotek: tah a tady jde na jedne fotce videt detail uchyceni toho tahu a 13 prispevek pak osvetleni rucek:Mido All Dial GMT
Macko Odesláno 15. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Ja tedy za mne take MIDO ale ja MIDO mam tak mozna nejsem uplne objektivni, maji fakt dobre vyvedene rucky je jsou krasne videt v kazdem svetle i tme na mojich mi tedy vadi ze tam neni "day date " ale jen datum, maji prijemne tvarovane dno je to pekne pohodlne, ten ocelovy tah take dobre padne. Dale vyzdvihuji specialni korkove tesneni kolem korunky. Celkove spokojenost. par fotek: Jo tak tyhle se mi taky libí ale cena je bohužel vižší. cca 25990. A chtěl jsem se zeptat jestli se da v details na vaclavaku usmlouvat cena alespon o 10-15 procent?
leon Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Pomozte mam dilema Mido vs. Oris cena do 20000. Obě u nás stojí max 19900. Nebo jestli mate jiné nápady aby to bylo swiss made a cena klidně nižší budu jen rád. Líbí se mi ještě Fortis ale jsou dražší asi o 5tisíc. Dík A co tak zkusit Edoxy?
Macko Odesláno 16. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 A co tak zkusit Edoxy? A které přesně máš na mysli? Koukal jsem teď na kolekci edox a nic mě nezaujalo. Jo a quartz nechci. Macko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se