Janče Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2023 Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné sehnat náhradní kolečko do kukačkových hodin. Konkrétně kolečko, které nese řetízek se závažím na chod hodin (ne to bicí). Tak nějak se nám strhlo a protáčí se. Samozřejmě výměna celého strojku je ve hře, spíš mě jen zajímá jestli se dají sehnat nějaké díly i takto jednotlivě. Děkuji za odpověď Jana
Jiří9 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2023 To kolo se dá opravit. O jaké kukačky jde?
Janče Odesláno 10. listopadu 2023 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2023 před 13 hodinami, Jiří9 napsal: To kolo se dá opravit. O jaké kukačky jde? Staré, ruské. Kolečko jsem nakonec sehnala nové. Opravit by to asi nešlo byl tam ulomený ten kousek, který bránil tomu protáčení. Leda ho přilepit, ale to by asi neuneslo to závaží. Nevím. Nicméně jsem problém vyřešila. Děkuji za pomoc
Jiří9 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2023 (upraveno) Tohle by oprasvit šlo. Ale je fakt, že lepidlo by nepomohlo to je jasné. Upraveno 10. listopadu 2023 uživatelem Jiří9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se