Mareka01 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2023 Po úspěšném obchodu si dovolím založit hodnotící vlákno: kolega byl kupující - ultrarychlá platba (ještě dříve než jsem stihl zboží odeslat), rychlá a jasná komunikace.
Tomashhhhh Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2023 Kupoval jsem od Jakuba Seiko SKX007 přes bazoš, zjistil jsem, že jsme oba na Chronomagu, tak obchod proběhl naprosto v pořádku , jak je zde na forum zvykem. Všem doporučuji obchodovat.
Pepino777 Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Vse slo rychle a hladce. Diky a rozhodne doporucuji.
Pilfour Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Kolega ode mě kupoval potápky. Vše svižné a hladké, můžu jedině doporučit!
David39899 Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Odesláno 5. února 2024 Kupoval jsem Seiko Turtle. Vše bez problémů, solidní a rychlé jednání bez zádrhelů. Stav víc než perfektní, cena férová. Určitě doporučuji.
blam Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 Moc diky za obchod. Vse probehlo jak bylo domluveno. Doporučuji Kubu vsemi deseti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se