Návštěvník Petr Jehla Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Ahoj měnil někdo z vás už u traseru nebo luminoxu tritiové trubice ? popřípadě kolik to stálo a kdo vám to dělal ? Děkuji
D_o_S Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Dyť mají poločas rozpadu 25 let ne, nebo kolik? To je máš tak dlouho, že už svítí "polovičně"?
Radek124 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Poločas rozpadu tritia je něco přes 11 let - ale tenhle údaj je jen o statistické přítomnosti radioaktivních částic, H3 trubičky i po 20 letech svítí víc než drtivá většina hodinek s Luminovou po hodině ve tmě. No a se servisem by určitě měli být schopní poradit minimálně v Helveti.
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 Dá se objednat nový cifru a ručky i s tritiem. Samotné trubičky nevím. Takže problém by s tím být neměl.
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 Mám je 8 let a když se dají vedle nových Luminoxu nebo Traseru P96 svítí o poznání méně už tak mě jen zajímalo zda to už někdo řešil a na kolik ho to vyšlo
rejan Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Moje UZI po 4. letech už nesvítí ani v nejčernější tmě. Lumi bod na lunetě svítí jak za mlada, a tritium je po smrti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se