Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Dvoje prozatím stačí... nechci dopadnout jako Tada, který neustále kupuje a objednává další a další... No co co? Všechny je potřebuju navíc ty zlacené Rakety asi hned prodám... 1
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 No co co? Všechny je potřebuju navíc ty zlacené Rakety asi hned prodám... Zlacené rakety?? o těch ještě nevím
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Zlacené rakety?? o těch ještě nevím V pátek dorazí, v pondělí půjdou pryč... Včera jsem ti o nich psal 1
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 budikove Poljoty...? Poljot Alarm...
morepower Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Člověk, který nosí hodinky jen proto, aby věděl, kolik je hodin, nemá fantasii....
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 no, tohle je namka Vypadají opravdu moc dobře, sám jsem zvědav co mi ten pošťák přiveze. Jestli jsou na živo tam super jako na fotce, zabavím je Tádovi :D
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 no, tohle je namka Si myslím, taky jsem je vybíral celých 57minut Hammer Time: To se opovaž! Nebo na tebe prásknu ty víš co!... 1
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Si myslím, taky jsem je vybíral celých 57minut Hammer Time: To se opovaž! Nebo na tebe prásknu ty víš co!... čím déle hodinky vybíráš -> tím déle nad nimi přemýšlíš -> tím více nejistej seš... já viděl Panerai na srazu v katalogu a během 5vteřin jsem řekl - ty musím mít. !!
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 čím déle hodinky vybíráš -> tím déle nad nimi přemýšlíš -> tím více nejistej seš... já viděl Panerai na srazu v katalogu a během 5vteřin jsem řekl - ty musím mít. !! Tak Steinharty jsem vybral ještě rychleji 1
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Tak Steinharty jsem vybral ještě rychleji nojo, ale tys chtěl koupit hodinky, já šel na sraz jen tak, bez úmyslu si něco vybrat
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 zkuste magickou technologii ICQ! tam si povidáme o jiných věcech... o hodinkách tady
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Sakra Dane, jakoby se psal i někdo jiný než mi dva? Jako bych někoho slyšel... nebo to byl jen vítr? 1
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Sakra Dane, jakoby se psal i někdo jiný než mi dva? Jako bych někoho slyšel... nebo to byl jen vítr? No já nevím, vidím dvojitě, v hlavě zmatek, ale fakt sem někdo psal...
Ondy Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Nosim kvuli přehledu o času, narozdil od mobilu hodniky na jsou na ruce stale, mobil stale někde zapomínám.... ale taky by mě zajímalo nakolik Tě to téma fakt zajímá, nebo jestli jen nabíráš posty 5
Donuts Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 ale taky by mě zajímalo nakolik Tě to téma fakt zajímá, nebo jestli jen nabíráš posty se pta nekdo, kdo tohle vlakno vytahne bez valneho duvodu z praveku? 3
wolfesh Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 (upraveno) se pta nekdo, kdo tohle vlakno vytahne bez valneho duvodu z praveku? A přitom se stačí podívat na "podpis" a dá se domyslet, jak to asi dopadlo po návštěvě tohoto fora:) Edit (chtěl jsem reagovat spíš na Ondyho, ale to je fuk) Upraveno 2. září 2010 uživatelem wolfesh
waldo Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Je vynikajúce nosiť hodinky a ešte lepšie nimi niekoho obdarovať. Dnes som sa o tom presvedčil, keď mi prišli nové Mudmany, ktoré hneď padli do oka otcovi, tak som mu ich z fleku podaroval. Jedny hodinky spravili radosť dvom ľuďom. A vo tom to je
noviisek Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Já si hodinky (digitálky) pořídil na běhání, když běhám každý druhý den 15km, tak se stopky hodí. Stopnu si pár mezičasů a vím jak jsem pokročil, či nepokročil, přidám, nebo uberu. A teď kvůli vám!!! Koukám po automatech... grrr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se