Peto86 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2023 Zakladám vlákno pre tohoto člena. Skvelý obchod, rýchla dohoda, skrátka robí česť tomuto fóru.
YouSan Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Odesláno 11. března 2024 Rád bych i já přidal svou pozitivní osobní zkušenost s Honzou. Domluvený obchod proběhl přesně podle dohody, skvělá komunikace a velice příjemný pokec, dávám palec nahoru.
cdale Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Přidávám se k pozitivnímu hodnocení Honzy. Hodinkový obchod proběhl zcela bez problémů, za pokecu o hodinkách - co se nám líbí, jaké jsou naše vysněné stroje atd. Určitě budu rád s Honzou v případě dalšího prodeje nějakého kousku z mé sbírky rád spolupracovat.
fermuello Odesláno 1. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2024 Vsetko na jednotku, vdaka za obchod!
idaho.cz Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Odesláno 9. října 2024 Přidávám se ke kladným hodnocením. Bezproblémová komunikace, vše dle dohody, prostě super. Díky a ať hodinky dělají radost
vlk007 Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Odesláno 19. října 2024 Za mě taky. Korektní domluva + dobrý pokec.
@madeus Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2024 Korektní jednání, rychlá domluva, fér chlap, doporučuji.
Kid_A Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2024 Vsecko v cajku, Honza je fer borec a zapalenej chronomagor
epominos Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2024 Doporučuji, všechno proběhlo na jedničku. Příjemný pokec.
p3k Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Perfektní a férové jednání, fajn pokec. Díky Honzo!
Stanislav_H Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února Zcela bez problémů. Jednoznačně doporučuji.
Jan Procházka Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Hodinkový obchod, já kupující. Příjemná, rychlá a věcná komunikace. Doporučuju a díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se