Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mam moznost si nechat doniest nieco z USA. Nakupovali ste tam uz niekto, resp. mate nejaku skusenost? Hladam nieco do 5000 Dolarov.

Mam taku dilemu. Je na bezne nosenie vhodny aj kozeny remen? Bezne nosenie myslim ze hodinky aj zmoknu pri dazdi, pri umyvani ruk atd.

Poziadavky su:

Puzdro: Ocel (skusenosti s titanom nemam, cize sa necham prehovorit, ak je to lepsie. Kazdopadne moje maju 200gr a tato hmotnost mi silne vyhovuje)

Remen: koza (pripadne ocel)

Sklo: zafir s AR

- nemusel by to byt sandwich

- case aspon 42, idealne by bolo 44 (mam zapastie 20cm)

- nemusi to byt chronograf (prezijem ak bude)

- vysoka vodotesnost na vsetky mozne radovanky

- Mohli by mat velmi dobru svietivost. Paci sa mi ked su vysvietene napr. ako Steinhart NAV2 chrono B

- Nech velmi netrci korunka mohla by byt sroubovacia

- idealne s day/date prezijem aj bez date, ale datum musi byt

Podla tejto "specifikacie" mi celkom sedia PO, alebo DOXA SUB...

Ak mate niekto lepsi napad, dajte vediet :) dakujem

S

Odesláno

jaj, sorry. som sa zle vyjadril. Rad by som nieco swiss made. Otazku som myslel tak, ze co by sa oplatilo kvoli cene doviezt(asi vsetko, to je jasne :D )a mozno ze su nejake hodinky, o ktorych neviem a zapacili by sa mi :)

Odesláno

Ide mi hlavne o to ci niekto vie o nejakom obchode, pripadne mieste kde sa da nakupit vyhodnejsie ako napr. v UK ci nemecku. Ale ak ma zaujme nieco "mistniho" tak preco nie :D

Odesláno

idealne s day/date prezijem aj bez date, ale datum musi byt

??? Moc nechápu! Jestli máš dolar nakoupený před půl rokem, tak budiž, ale jestli ho budeš kupovat za 21 a hodinky pořizovat v kamenném krámě, tak si myslím, že moc neušetříš!

Odesláno (upraveno)
comu nechapes? hladam nieco s datumom aj dnom, ale prezijem aj ked tam bude len datum.

Ale napsal jsi, že chceš "ideálně den a datum, přežiješ i bez data, ale datum tam být musí"

Upraveno uživatelem lolohh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...