Přejít na obsah

VICTORINOX INOX MEchanical - odpadnuta korunka

Doporučené příspěvky

Ahoj,

dnes rano sa mi stala taka nemila vec a to pri nastavovani mi proste odlomila korunka.

Ked som na to dobre pozeral tak sa mi zda ze klucik natahovania praskol ale neviem urcit ci oprava je jednoducha alebo nie.

Kupovane boli v ihodinarstvo.sk a su este asi pol roka v zaruke ale neviem ci im mam verit alebo ich radsej poslat na normal servis miestnym hodinarom.

Poprosim odbornikov o posudenie ci to dokaze spravit klasicky hodinar alebo hriadelka je zalomena az tak ze je potrebne objednat dajake originalne Victorinox dielce (korunka, tubka).

Dakujem za kazdu radu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to chtít novou natahovací hřídel, vzhledem k tomu že je uvnitř nějaký ETA strojek, neměl by být se sháněním problém . V uvozovkách, největší komplikace bude s vyndáním zbytku hřídele z krčku korunky. Každý hodinář by si s tím měl poradit.

Odkaz ke komentáři

Pochybuji, že by se to dalo posoudit jako záruční problém. Sice píšeš prasklá, ale já to překládám jako ulomená. Sama od sebe ta hřídel nepraskne a když se něco takového stane, tak je to vždy v důsledku neúměrného tlaku vyvíjeného na hřídel. 

Pokud to prodejce vyřeší zadarmo, bude to pouze díky jeho vstřícnému jednání.

To není nic proti tobě, jen jsem chtěl uvést na pravou míru vnímání nesprávně interpretovaného problému.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...