Peta-Biker Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Oldschool jak víno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atim Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Aj aj, to to zabolelo, kdysi kdysi je měl bratranec a já mu je ukrutně záviděl. Už tenkrát mě hrozně zajímalo jak to vypadá uvnitř. Nebylo by foto? Myslím že ani tenkrát je neměl takhle krásný, moc chválím pěkné fotky!
spiderer Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Je to masakr tyhle hodinky, taky uvazuju ze do nejakych skocim - je to poradne fesny retro! Jakej to ma vubec prumer takovahle hodinka?
M916 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Je to masakr tyhle hodinky, taky uvazuju ze do nejakych skocim - je to poradne fesny retro! Jakej to ma vubec prumer takovahle hodinka? Hodně, to si piš :-) to co ostatní mají normálně na dýlku, tahle mají na šířku... mám doma dvoje takovéhle digitální švýcary, nejsou sice NOS, ale příště ti je vezmu ukázat. Teď jsem na chlupě, takže je nemůžu změřit, ale řemen na ně bývá 24 mm ......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se