Arthur N. Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Toto vlakno jsem tady nenasel. Dnes N.Orion rose gold z r.2010, to se nam narodila dcerka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 I dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Tak s tím narozením by to byl stejný rok, ale své Nomosy jsem si pořídil 10 let po Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Dobrý nápad s vytvorením vlákna. Budem tu pridávať moje Cluby. Keď máme teda tie sviatky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 5 hodinami, Michal. napsal: Tak s tím narozením by to byl stejný rok, ale své Nomosy jsem si pořídil 10 let po Tobě Ty bych mohl taky koupit:) Po 10 letech mame taky Covidove dite:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 2 hodinami, Mcmartini napsal: Dobrý nápad s vytvorením vlákna. Budem tu pridávať moje Cluby. Keď máme teda tie sviatky… Supr Cluby, davej to sem, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 (upraveno) Poslední letošní přírůstek Upraveno 23. prosince 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 8 hodinami, Dushakx napsal: Poslední letošní přírůstek Pekny pomerance:) a tesim se na pekny fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 8 hodinami, Dushakx napsal: Poslední letošní přírůstek Zajímavá kombinace arabských a římských číslic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Jsou bezvadný! 8,2 mm “tloušťka” pouzdra, 36 mm průměr. Ten čokoládově hnědý řemínek mi k nim jde zatím nejvíc. Zábavný skvěle zpracovaný hodinky. Další fota budou následovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Vanocni pohoda neni nahoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Pěkný to máte. Už pár týdnů po Nomosech pokukuji, ale nevím pořád jaké by byly ty pravé pro mě. před 8 minutami, Arthur N. napsal: Vanocni pohoda neni nahoda. Můžu se zeptat na model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 před 44 minutami, bacil.357 napsal: Pěkný to máte. Už pár týdnů po Nomosech pokukuji, ale nevím pořád jaké by byly ty pravé pro mě. Můžu se zeptat na model? Diky za optani NOMOS Orion rose gold, 35mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Jeste svatecni pohoda v pelechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mcmartini Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Club 703 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 (upraveno) před 13 hodinami, Mcmartini napsal: Club 703 Club 703.1 Drobné rozdíly proti dřívější verzi výše: širší ručky, delší minutová ručka, větší indexy, na vteřinový ciferník přidány hodnoty 20,40,60. Upraveno 28. prosince 2023 uživatelem Kobliha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Super vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 před 1 hodinou, Lukáš3 napsal: Super vlákno Supr hodinka, supr retro fotka, diky a davej to sem pod tlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 před 6 hodinami, Kobliha napsal: Club 703.1 Drobné rozdíly proti dřívější verzi výše: širší ručky, delší minutová ručka, větší indexy, na vteřinový ciferník přidány hodnoty 20,40,60. Diky za osvetu, to jsem nevedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 před 6 hodinami, Arthur N. napsal: Diky za osvetu, to jsem nevedel. Je tam ještě pár dalších drobností. Černá barva rámující ručky je na nové verzi matná. Hodinové indexy jsou černě rámované a vyplněné šedou SuperLuminovou. Na červeně tištěné pětiminutové indexy na obvodu ciferníku je použita tmavější červená barva. Ačkoli je na ciferníku mimostředné vteřinovky navíc číslování 20, 40 a 60 spolu se zvýrazněním jim odpovídajících čárek indexů, celkově je tento subciferník méně nápadný, neboť ostatní indexy jsou tenčí. Ve výsledku se toto provedení sjednotilo s provedením barevných modelů Club Campus s California ciferníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se