Arthur N. Odesláno 11. dubna Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna mam hlad, ale jdu behat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Arthur N. Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Arthur N. Odesláno 19. dubna Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ondralbc Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Arthur N. Odesláno 26. dubna Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Emiliano Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) Novátory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. května uživatelem Emiliano 3
Cynique Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května V 27. 5. 2026 v 19:37, Emiliano napsal: Novátory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je ta nová verze s kratšími nožkami? Je ta změna hodně znát? Silně o nich uvažuju. Ty dlouhý nohy nebyly nic pro mě, ale toto by mohlo být...
Emiliano Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 9 hodinami, Cynique napsal: To je ta nová verze s kratšími nožkami? Je ta změna hodně znát? Silně o nich uvažuju. Ty dlouhý nohy nebyly nic pro mě, ale toto by mohlo být... Ahoj. Je to přesně tak, kratší nožky a novej strojek s 53 hod rezervou. Toto jsou 36mm. Nikdy jsem neměl v ruce tu starou verzi, takže to neumím porovnat. Ale podle videí to velkej rozdíl je. U těchto mi ta vzdálenost lug tu lug přijde úplně normální. U té starší verze se mi to nelíbilo. Postupně to zkracují i u jiných barev v 36mm a dokonce i u těch 38mm. Já mám zápěstí cca 16,5 cm a tyto 36mm mi sedí fajn. Jak jsou tenký a lehký, tak jsou mega pohodlný. 1
Cynique Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 11 hodinami, Emiliano napsal: Ahoj. Je to přesně tak, kratší nožky a novej strojek s 53 hod rezervou. Toto jsou 36mm. Nikdy jsem neměl v ruce tu starou verzi, takže to neumím porovnat. Ale podle videí to velkej rozdíl je. U těchto mi ta vzdálenost lug tu lug přijde úplně normální. U té starší verze se mi to nelíbilo. Postupně to zkracují i u jiných barev v 36mm a dokonce i u těch 38mm. Já mám zápěstí cca 16,5 cm a tyto 36mm mi sedí fajn. Jak jsou tenký a lehký, tak jsou mega pohodlný. Díky za info. Za mě je hlavně dobře, že zmizela ta strašlivá mezera mezi řemínkem a pouzdrem. Mám zápěstí 17,5 cm, ale úzký kloub, takže většina NOMOS je mimo diskusi, ale tohle konečně vypadá nositelně. No, musím na ně mrknout. 1
Emiliano Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 2 hodinami, Cynique napsal: Díky za info. Za mě je hlavně dobře, že zmizela ta strašlivá mezera mezi řemínkem a pouzdrem. Mám zápěstí 17,5 cm, ale úzký kloub, takže většina NOMOS je mimo diskusi, ale tohle konečně vypadá nositelně. No, musím na ně mrknout. Tak se 17,5cm bych možná zkusil už ty zkrácený 38mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Cynique Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Zkusím, ale u modelů, který chci na denní nošení, tíhnu k malým hodinkám, který na ruce "zmizí". 36 mm a L2L pod 46 mm mi v tomhle ohledu i vzhledem k tvaru zápěstí zní ideálně. Ale třeba mě větší model přesvědčí. Hlavně ale, že ty nohy zkracují
ondralbc Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Mcmartini Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Tak som dnes nasadil prvýkrát nový strap od Colareb. Horweenu už mám dosť 5
Zmrzlinar Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Jedna z víkendu na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ondralbc Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
ondralbc Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Cynique Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Ty kratší nožky dělají obrovskej rozdíl. Z CLUBů se díky nim staly prakticky dokonalý každodenní hodinky ve stylu field. 3 1
Mcmartini Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Letný režim na Cluboch s tými hrozne dhými nožkami 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se