cody Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Uplne mi to vypadlo, jsem s forem furt ve skluzu:-( V pondeli bych mel vypadnout z prace v 16:00, radeji se zitra podivam na smeny. Jinak uz se mooc tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2009 Tak závazně napište, kdo se zúčastní a já to zajistím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2009 Plha se hlasi! A vem pls tu lupu-baterku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Já se také hlásím, hlavně vezměte kluci také něco ukázat a snad to najdu, je to ta vedle toho autobazaru a nebo ještě někde dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 jj vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 a v kolik hodin tam vlastně mám být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2009 Já počítám tak kolem 17. hodiny. Ráno tam zamluvím místo /pro sichr/. Asi se nám tam přijde pochlubit známý se svými fungl novými Ulyse Nardin. Předběžně to slíbil pod podmínkou, že ho potom odvezu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Tak já se musím omluvit a moc mě to mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 O hodne jsi prisel... Jednak maso bylo predpisove a vsici donesli nejakou tikajici zajimavost. Dik za pokec panove a priste at je nas vic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2009 Bylo to fajn posezení i pokec. Z těch Kamilových hodinek asi neusnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Bylo to fakt výborné, maso i tikání a člověk se dozví tolik novejch věcí! Třeba že úplně nejlepší je, když hodinky nejdou... Díky kluci za prima večer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Bylo to fakt výborné, maso i tikání a člověk se dozví tolik novejch věcí! Třeba že úplně nejlepší je, když hodinky nejdou... Díky kluci za prima večer! Jo, ale musí mít správně nastavený rafičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Kluci mrzí mě to, ale nemohl jsem to změnit. A chtěl jsem se taky ukázat pár kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Holt musime priste vybrat nejakej termin kdy maji cas vsichni. Docela rad bych te po delsi dobe videl... Sehnal jsi uz ty Stowy?? (jak jsme se potkali u Porsche) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Ne ne cody prachy jsem použil na barák, ale teď mám Fortis B42. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Jsou holt v zivote dulezitejsi veci nez hodinky. Doufam, ze mas alespon na baraku cislo popisne 12 a mas ho namalovane cervene:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Pondělí 9. listopadu jsem v CB, spím v Pegastu, nechcete se někdo zastavit? Dobře tam vaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 To je tam, cos byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 To je tam, cos byl? Ano EDIT: Klidně můžu zajet někam do města, pokud někdo vymyslí něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2009 Tak se domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se