paya01 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Mně se líbí, že aktivní vlákna se drží nahoře. Pokud se to rozpadne do několika sekcí, bude potřeba je procházet samostatně. Maximálně dělení hodně obecné (jak navrhoval @Lamiczka "Tlachání", "Koníčky", "Poradna". To by mohlo pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 V 10. 1. 2024 v 19:21, j.e.n.i.k.82 napsal: No jo, jenže kdyby hledáš odpověď na starší problém nebo info o starších hodinkách, tak to za ty tři roky přece neztratilo nic z informačních hodnoty. Rozšířit Já nabyl dojmu, že by se promazávala jenom "Ostatní diskuse". Diskuse o hodinkách by se to týkat nemělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Take jsem to tak pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Přátelé, jen v rychlosti. Pokud vůbec k nějakému mazání dojde, pak NIKOLI v hodinkových tématech. Díky všem za názory, pokračujme, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 V 11. 1. 2024 v 5:53, paya01 napsal: Mně se líbí, že aktivní vlákna se drží nahoře. Pokud se to rozpadne do několika sekcí, bude potřeba je procházet samostatně... Rozšířit Naprostej souhlas. Nechal bych jak to je, kdosi tady napsal samocistici schopnost vlakna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Přátelé, děkuji za Vaše názory. Shodli jsme se, že se neshodnem. I to je validní výsledek. Strukturu nechám tak, jak je. Třeba někdy v budoucnu bude zásahu potřeba. Nyní však nikoli. Vlákno LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.