Přejít na obsah

Nové Casio Rangeman

MartinJel

Doporučené příspěvky

On 1/10/2024 at 10:41 AM, Bushman said:

No ty negativní displeje, to je mor. Kolikrát pěkný digitálky, géčka, co by se mi líbily - a totálně zabitý tmavým displejem, na kterým je i za normálních podmínek hovno vidět a kdo má brejle na blízko, je úplně mimo. Na produktových fotkách hezky upravený, aby se to zdálo nádherně kontrastní a čitelné, naživo pak škoda mluvit. Proto jsem skončil u nových Mudmanů - mají v podstatě displej jako ty protreky, velký číslice s časem, varianta s pozitivním zobrazením, k tomu rádio, solár, ABC funkce a navrch vyšší odolnost. Za kocoury náhrada dost dobrá, jsem s nima spokojenej. Byl bych i ochotnej si přitlačit na ty ručičkový Mudmastery, ale všechny verze mají negativní displej a abych na tom něco luštil, to ani náhodou. 

Hele jen pro info, jestli mas novy Mudmany GW-9500 ?

Tak ty maji uplne obyc. lcd

Na marketingovych fotkach samozrejme krasny, ale v realu, a z urcitych uhlu nic moc. Resi se to na YouTube.

Naproti tomu novej Rangeman GPR-H1000 je sice skoro o pulku levnejsi nez legendarni GPR-B1000 (kterej mel safir a outdoor funkce).

Kazdopadne ma MIP displej, krerej je videt sakra dobre. Ja jim rikam Fitness Rangeman 🙂

Btw. u zminovanych novych Mudmaster, i kdyz je to negative displej, tak je to STN-LCD at uz GWG-2000 nebo GWG-B1000, cili paradne videt ze vsech uhlu.

Tolik ode mne ve zkratce.

G-Shockum zdar 👊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je mám od včera doma. Zatím spokojenost. Zkouším testovat chůzi a běh společně s Garmin Tactix 7 Amoled co jsem si koupil před Rangemanema. Kdyby někdo něco chtěl vědět tak se neváhejte zeptat. Displej je super, GPS se chytá o dost později než na Garminech, ale přesnost je zatím +- stejná (zatím ne moc velké vzdálenosti).  

Rangeman.jpg

Odkaz ke komentáři

No takhle na ruce vypadají o dost líp, než na těch produktových fotkách. Jsme zvědavý na nějaké reálné zkušenosti. Hlavně mě zajímá, když nebudu používat ty fitness funkce, jsou to normální géčka, který utáhne solár? Protože co rozhodně nechci, tak jsou další chytrý hodinky, který budu muset pravidelně nabíjet. 

Sakra tuhle fotku jsem teda nepotřeboval vidět. 😄 

Odkaz ke komentáři

Já jsem speciálně jel do Helveti se kouknout na ty žluté i když jsem měl předobjednané černé. Vzal jsem ty černé, protože ve skutečnosti nejsou tak pěkné jako na promo (můj názor). Nemám je tak dlouho abych vyzkoušel jak vydrží a mám mnoho jiných hodinek tak je dost střídám. Měly by si vystačit pouze ze solárem když člověk nebude používat GPS a měření tepu včetně VO2Max. Ze začátku jsem srovnával a používal stejně jako své Garmin Tactix Amoled (měření běhu, chůze a fitko) zjistil jsem, že měří +- stejně, ale vše včetně aplikace mám radši na Garminech. Vše jsem teď povypínal a budu Rangemany nosit pouze jako hloupé hezké hodinky 🙂  

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Bushman napsal:

Nemůžu, páč nejsem z Prahy a odmítám tam jezdit i služebně, natož jen tak pro hodinky 😄 

To je dobry "argument", jak si nekoupit hodinky, ktere chci ;-).

To si musim zapamatovat :-D. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Vtipné videjko, jak jsou tyhle nové modely zpomalené a jeden aby si zpíval mezi jednotlivými stisky tlačítek melodii.

Říct mezi jednotlivými stisky tlačítek "Mississippi" nestačí, chce to delší slovo 😅

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Bohužel to není žádný rychlík 😞 Když srovnám třeba s Garminy. Já je používám vlastně hlavně na čas a tak mi to extra nevadí. Mít pouze jedny hodinky tak možná používám i ty sportovní funkce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...