Dawe Patek Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2024 Zdravím všechny trpící chronobundem stejně jako já, před nějakou dobou mě hodně zaujaly Santosy a byl jsem dost překvapený, že přestože je několik členů vlastní a občas jsou na prodej, tak neexistuje vlákno pro Cartier jako značku. Tak jsem se po dohodě s Robertem rozhodl vlákno založit a rovnou prosím majitele a bývalé majitele Santosů o nějaké postřehy proč je koupit a proč ne a zda je medium dobrá nebo moc malá varianta a zda jsou lepší ocelové nebo two-tone. Díky
Dawe Patek Odesláno 21. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 V 14. 1. 2024 v 21:22, Harwey napsal: A preco si to nedal do Swiss Made? Protoze jsou French made :)
prischera Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2024 No ve skutecnosti jsou Swiss made Ale je to francouzska firma, takze bych asi pouzil stejny pristup jako u Wardu.
Campino Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 Myslim ze by mali byt v sekcii Swiss made. To je ako dat Panerai do Made in Italy
baza Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 8 hodinami, Campino napsal: Myslim ze by mali byt v sekcii Swiss made. To je ako dat Panerai do Made in Italy Jasně, patří do Swiss.
Campino Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2024 před 4 minutami, baza napsal: Jasně, patří do Swiss. parádne ich máš
Dawe Patek Odesláno 24. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2024 Ok s Panerai a Wardy to je fair point, tak přesouvám Cartier do Swiss made. Tak tam prosím hoďte ty příspěvky, ať to rozhýbeme, tady to zavírám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.