petr4612 Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Opět mohu novému kolegovi založit hodnotící vlákno a s klidným svědomím ho doporučuji. Co se domluvilo, tak také platilo, takže všechno proběhlo, tak jak má být. 1
Lookyn Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Už je to delší čas, co jsem s Tomášem obchodoval, ale vše bylo dle domluvy a je to správný chronomagor Určitě s klidným svědomím doporučuji 1
Fulhy33 Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Před nedávnem jsem s Tomášem uzavřel super obchod. Skvělý klučina, přístup, ochota a vstřícnost, která už se dnes moc nevidí. Prodejce Tomáše hodnotím jako vynikajícího. Mohu vřele doporučit:) 1
petr4612 Odesláno 6. září 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2024 Už druhý obchod s Tomášem a opět vše na jedničku. Co se domluví, tak platí. Navíc je spravný chronomagor. 1
StefanM Odesláno 17. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2024 Najradšej predávam osobne, keď vidíte radosť v očiach nového majiteľa hodiniek. všetko prebehlo perfektne podľa dohody. 1
petr4612 Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna Tak třetí obchod s Tomem a opět všechno proběhlo naprosto perfektně. Co domluví, tak také platí. Navíc mám radost, že se ty hodinky dostanou k pořádnemu chronomagorovi. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se