Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahojte,

zaujala ma tato fotka GS, ale vobec neviem co je to za model. Nepoznate ich niekto? Zaujimali by ma rozmery, nieco o kalibry a cena....

dakujem :)

post-3541-1232559078.jpg

post-3541-1232561119.jpg

post-3541-1232561138.jpg

post-3541-1232561147.jpg

post-3541-1232561160.jpg

Upraveno uživatelem ANT
Odesláno
Neviem, ci ti to pomoze ale...porovnanie GS s Aqua Terra od Omega..

http://www.pmwf.com/Watches/REVIEWS/AquaTe...ikoCompared.htm

tie GS su ale 36mm, mne islo o foto toho konkretneho modelu s Rolexom pre porovnanie velkosti a masivnosti....Rolex su hodky, ktore mi velkostovo aj typovo sedia ako uliate, tak som chcel vediet ci by sa oplatilo obzriet aj po niecom takomto, fakt ma zaujali tie hodinky a neviem ich vyhnat z hlavy :)))) vytlacili mi z makovice aj Archimede aj Stowy momentalne :)

toto je jedine co som nasiel ja, ale to je iny model (velkost by mala byt rovnaka)

post-3541-1232613481.jpg

Odesláno
tie GS su ale 36mm, mne islo o foto toho konkretneho modelu s Rolexom pre porovnanie velkosti a masivnosti....Rolex su hodky, ktore mi velkostovo aj typovo sedia ako uliate, tak som chcel vediet ci by sa oplatilo obzriet aj po niecom takomto, fakt ma zaujali tie hodinky a neviem ich vyhnat z hlavy :)))) vytlacili mi z makovice aj Archimede aj Stowy momentalne :)

toto je jedine co som nasiel ja, ale to je iny model (velkost by mala byt rovnaka)

Archimede a Stowa jsou tak o dvě třídy níže. :thumbsup_anim:

Odesláno
Archimede a Stowa jsou tak o dvě třídy níže. :thumbsup_anim:

to samo viem :) ale tak, to som mal doteraz v hlave a nejako sa to rozplyva pri pohlade na tie GS :)

btw taky maly OT: je tu niekto kto vlastni Marinemaster alebo tie nove 200m Ti diver Seiko???

Odesláno
to samo viem :) ale tak, to som mal doteraz v hlave a nejako sa to rozplyva pri pohlade na tie GS :)

btw taky maly OT: je tu niekto kto vlastni Marinemaster alebo tie nove 200m Ti diver Seiko???

MM jsem chtěl před časem koupit (z druhé ruky), ale nakonec jsem do nich nešel - přece jenom to nejsou ideální hodinky k obleku.

Odesláno
MM jsem chtěl před časem koupit (z druhé ruky), ale nakonec jsem do nich nešel - přece jenom to nejsou ideální hodinky k obleku.

skoda, hrozne by som ich chcel vidiet nazivo... a nejake fajne nove GS by tiez nebolo marne skuknut :)

Odesláno

taky dotaz ku GS... to ze Sumo ma antimagnet. ochranu som niekde cital, ale zaujima ma ci to maju aj GS a Marinemaster. Ked to maju GS, tak ci to maju vsetky alebo len niektore.

• Po roku...
Návštěvník admira
Odesláno

V prubehu roku 2010 budou hodinky logo_gs.gif v prodeji i mimo uzemi Japonska a to ve vybranych zemich.

photo_precon_grand-seiko03_2.jpg

• po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...