t2 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Odesláno 6. února 2024 Probíral jsem se svůj archiv tiskovin a došel jsem k závěru, že tyto katalogy nabídnu na výměnu. Takže pokud máte nějaký katalog Casio na výměnu dejte vědět. Nebo to nemusí být Casio, když se mi to bude líbit tak se dohodneme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Podzim/zima 2003/2004 je dokonce v češtině! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Jestli někdo touží po nějakém z těchto katalogů, ale nemá nic na výměnu, tak nevěšte hlavu. Od teď se dají zakoupit za 500 kč za kus. Lepší nabídka není nikde na celém webu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 14. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2024 Platí a bude platit do odvolání zde nebo vyprodání.
t2 Odesláno 7. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2024 Ozývejte se do SZ, sem koukám tak po třech měsících.
michael99 Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Za kolik prosím prodáváte katalogy Casia?
Doporučené příspěvky