xbraj19 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 (upraveno) Ahoj, pořídil jsem nové lyže, tak pokud by je někdo ještě zužitkoval, tak jsou za láhev 10Y Araratu jeho. Lyže jsou již staršího data, ježděné rekreačně, vždý týden v roce, 99% v Alpách (v pěkném stavu). Vázání v patce má mírnou vůli (v uchycení na desku), ale co si vybavuju, tak to bylo už u nových když jsem je kupoval. Na větším servisu byly pár let zpět. Paramtery: Model: Head Mpulse 7.7 Vázání: Tyrolia Délka: 170cm Rozměry: 112-70-100 Oblouk: 16,1 m Předání v Praze + velmi blízkém okolí Upraveno 9. února 2024 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 (upraveno) budou i s hůlkama Upraveno 28. února 2024 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 5. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2024 Up klidně i mladší Ararat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna (upraveno) Ted jsem si na ně vzpomněl, jak jsem je uviděl v komoře. Napadl sníh, tak se třeba budou někomu hodit. Upraveno 4. ledna uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky