redd Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 (upraveno) Před nějakým časem jsem si pořídil KTM a tak na Kawu není čas. V částečném pomatení mysli a s vidinou úspory místa v garáži zakládám tento inzerát Kawasaki Zephyr 550, vzduchem chlazený čtyřválec, 37 kW, do provozu 2000 (poslední modelový rok). Aktuálně najeto necelých 38 tisíc km. Je to dovoz z Německa po prvním majiteli, já ji mám od roku 2009 (jsem první majitel v ČR). Po celou dobu garážováno, pravidelný servis, aktuální řetězovka a gumy nemají najeto ani 2 tisíce. STK do 05/2027. Všechno je původní až na zrcátka (potřeboval jsem širší). Ty původní ale stále mám. Nějaké drobné oděrky se najdou, motoricky všechno šlape. Je to klasický stroj, pro někoho, kdo chce klasiku... vhodné taky pro nižší postavy. Na slunci je tmavě fialová, ve stínu víceméně černá. Cenová představa: 60 tisíc, možná výměna (i když ne úplně preferovaná) za hodinky, MTB hardtail, skútr slušné značky min 125 ccm (oboustranné doplatky možné). Pár fotek, které jsem vylovil na cloudu, přikládám. Více info po SZ, k vidění v Praze. Upraveno 16. února 2024 uživatelem redd
redd Odesláno 24. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2024 Jeden zájemce krouží, ale zatím bez efektu. Někdo další? Když já tak nerad dělám inzeráty jinde než tady Dohoda určitě možná...
redd Odesláno 16. října 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2024 Další kolo na cestě, místo ubývá + jezdím na KTM. Letos jsem na ní najel jen pár desítek km, abych vyzkoušel, že všechno v cajku. Stále k dispozici. Nikdo nechce super young-timera? Cenová dohoda, výměnu za hodinky zvážím, protože jsou výrazně skladnější
redd Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) Po zimě dnes chytla na druhý pokus, všechno šlape, sezóna začíná… Nikdo nechce youngtimera? Upraveno 7. března uživatelem redd
redd Odesláno 12. dubna Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna Up a s případným zájemcem se určitě nějak dohodnu...
Doporučené příspěvky