forestgo Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Dobrý den, chtěl bych se Vás, jako zkušených zeptat co si mylsíte o hodinkách Rodania- Torres a značce Rodania. odkaz Hodinky vybírám už delší dobu a tyto se mě zalíbily. Moje cenová hranice je 5000 kč. Když jsem začal s výběrem, tak jsem si myslel, že za tuto cenu si koupím supr hodinky, ale s postupem času jsem zjistil, že tato částka je spíše na základní modely značek. Hodinky bych měl na běžné nošení, ale nejraději bych je sundával co nejméně, tak jako jsem byl zvyklí u mých prědchozích timexů. S nimi jsem sportoval, plaval dělal vše... Díky za rady, připomínky a komentáře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
frista Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Dobrý den, chtěl bych se Vás, jako zkušených zeptat co si mylsíte o hodinkách Rodania- Torres a značce Rodania. odkaz Hodinky vybírám už delší dobu a tyto se mě zalíbily. Moje cenová hranice je 5000 kč. Když jsem začal s výběrem, tak jsem si myslel, že za tuto cenu si koupím supr hodinky, ale s postupem času jsem zjistil, že tato částka je spíše na základní modely značek. Hodinky bych měl na běžné nošení, ale nejraději bych je sundával co nejméně, tak jako jsem byl zvyklí u mých prědchozích timexů. S nimi jsem sportoval, plaval dělal vše... Díky za rady, připomínky a komentáře. Ahoj, co se tyka tvych choutek na nove hodinky, tak te uplne chapu. Ale pozor na zdejsich strankach neusetris. Hrozi akutni chronomagitida, zapal leveho zapesti a penezni nedostatecnost :-) Jinak - k tvemu vyberu: Tahle znacka neni zadny vykrik ani designem, ani technologii. Jeste zvaz, design vypada jako u tisicovky dalsich znacek. Sice je to taky "svycarska znacka" sponzorujici DAKAR - mne vsak neprijdou moc zajimave, ale kdyz ti vyhovuje a libi, tak je to na tobe. Urcite poslouzi Kdyz popisujes uziti a zpusob noseni, tak bych ti spis nabidnul zdejsi oblibenou klasiku - SEIKO, navic by misto zde nepopularniho "kvarcu" byly mechanicke - ze zdejsiho pohledu tudiz kosher :-) Kriterium do peti tisic asi nejvice splnuji Seiko Monster a nebo Atlas, ktere nemusis sundavat z ruky (jsou to automaty a vyzaduje se to od nich:-), navic je neutopis, protoze jsou to jedny z nejoblibenejsich potapecskych hodinek s cerifikaci vodotesnosti do 200m. Zde preferovana (a drazsi monstra) sezenes u Kubsona - www.chronoshop.cz , ja mam jiz leta SEIKA ATLAS - maximalni spokojenost - mne se kombinace robustni vzhled a mensi cifernik libi - a navic s rucne sitym paskem od simona (kdo nemel na ruce rucne sity pasek, nevi co to je - nesmrdi, drzi tvar na dlouhe roky!) Nebo se poohledni po ruskych mechanikach, ale si nevybere kazdy. az onemocnis bude to horsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se